24/10/2016

5 keinoa parantaa laatua

10thingsthat

Voisimmeko Metropoliassa parantaa jotain? Kerrothan sen meille!

  1. Osallistu tunnilla aktiivisesti: kommentoi ja keskustele, haasta opiskelijatovereitasi.
  2. Haasta opettajan osaaminen, hän on oppimistilanteessa sinua varten. Hyödynnä opettajaa oppimisprosessin ohjaajana ja lisäarvon, esimerkiksi kirjojen ulkopuolisen tiedon tuojana.
  3. Kysy jos et ymmärrä. Hyvin todennäköisesti jollain muulla pyörii sama kysymys mielessä.
  4. Harjoittele palautteen antamista ja vastaanottamista. Rakentavan, eteenpäin vievän ja koko yhteisöä kehittävän palautedialogin taitoa tarvitset tulevaisuuden työelämässä.
  5. Anna palautetta ja ota vastuu omasta oppimisestasi. Tärkein palautekanava on kunkin oppimistilanteen ohjaaja eli opettaja. Rakentava palaute sisältää parhaimmillaan parantamisehdotuksen. Metropolian opiskelijana sinulla on käytössäsi myös useita virallisia palautekanavia.

Esimerkiksi näillä yksinkertaisilla keinoilla voit kehittää Metropolian oppimista ja opetusta sekä erityisesti omaa oppimisprosessiasi. Olet tervetullut mukaan myös erilaisiin kehittämisryhmiin.

Iloitsemme siitä, että opiskelijat ovat jo tarttuneet toimeen!

Haastan sinut mukaan keksimään lisää keinoja: kommentoi tähän blogiin ajatuksiasi ja ideoitasi siitä, miten Metropolia voisi hyödyntää opiskelijoita toiminnan kehittämisessä. Oppiminen on vuorovaikutusta!

Paras idea palkitaan ja toteutetaan!

sanna-pihlajaniemiMETKAn blogiin kirjoitti tällä kertaa Sanna Pihlajaniemi, Metropolian tupla-alumni, joka hän työskentelee suunnittelupäällikkönä Metropolian Koulutuksen kehittämispalveluissa. Sanna harrastaa kulttuuria ja urheilua, inspiroituu yhdessä tekemisestä ja erityisesti jalkapallon pelaamisesta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *