Syksyn toinen METKA on Tour käynnistyy 22.9

Näyteikkuna

METKA on Tour numero 2 starttaa ensi tiistaina 22.9 Tukholmankadulta! Jos et ole vielä päivittänyt opiskelijakorttiisi tarraa tai hankkinut liikuntapassia, tee se viimeistään nyt. Luvassa myös hulavanne-kisailua Frankin tarjoamien yllätysten kera ja METKA-liikunnan instakuvakilpailu. METKA toivottaa teidät tervetulleiksi toimipisteisiin klo 10-14 välisenä aikana!

Kiertueaikataulu:

22.9 Tukholmankatu
23.9 Mannerheimintie
24.9 Myyrmäki
25.9 Leppävaara

28.9 Agricolankatu
29.9 Sofianlahedonkatu
30.9 Vanha Viertotie & Arabiankatu

 

Hinnat:

Lukuvuositarra, syksy 2015 17 €
Lukuvuositarra, syksy 2015 ja kevät 2016 27 €

Liikuntapassi METKAlaisille syksy 2015 35 €
Liikuntapassi METKAlaisille syksy 2015 ja kevät 2016 45 €

Maksaa voit joko käteisellä, kortilla tai ennakkoon tilisiirrolla. Katso täältä ohjeet ennakkomaksuun.

METKAn kevätjäsenkampanja on täällä!

Vielä ei ole myöhäistä uusia METKAn jäsenyyttä kesän ajaksi!  Käyttämällä METKAn kevätkampanjatarjouksen, saat jäsenyyden kevät- ja kesäkuukausiksi edullisella 12 euron hinnalla. Tällä hinnalla saat siis kaikki huikeat opiskelijaedut käyttöösi.

Jäsenyyden saat ostettua M-pisteeltä. Muista aina tarkistaa aukioloajat ennen kuin tulet käymään. Jäsenyys on voimassa syyskuun loppuun asti (digitaalisen opiskelijakortin voimassaolo päättyy jo heinäkuun loppuun).

Jos olet tilaamassa uutta opiskelijakorttia, toimi seuraavasti:

 1. Tilaa Frankin sivuilta pelkkä opiskelijakortti ilman jäsenyyttä (jäsenyysvaihtoehto: uusi opiskelijakortti vanhan tilalle).
 2. Kun kortti tulee sinulle kotiin tai meille M-pisteelle ja tulet hakemaan tarraa, voit samalla maksaa 12 euron jäsenmaksun. Halutessasi voit maksaa jäsenyyden myös suoraan METKAn tilille. Lisätietoa tästä vaihtoehdosta löydät METKAn sivuilta, jäsenyyden uusiminen -osiosta.

Jos sinulla on kysyttävää kevätkampanjaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä jäsenpalveluasiantuntija Laura Karilaiseen (laura.karilainen@metkaweb.fi).

METKA Newsletter 8/2017 – Jäsenyys alehintaan, terassi auki ja vaikuttamismahdollisuuksia tarjolla

Kevät on täällä ja niin myös METKAn alennushintainen jäsenyys! Jos et ole vielä jostain syystä ehtinyt uusimaan jäsenyyttäsi, nyt on täydellinen tilaisuus tehdä asiaan muutos. METKAn kevätkampanja tarjoaa sinulle lukuvuositarran korttiisi ja edut käyttöösi syyskuuhun asti superedullisella 12 euron hinnalla. Jäsenyydellä varmistat muun muassa matkat kesän rientoihin opiskelijan lompakolle sopivaan hintaan. Tarran saat M-pisteeltä!

Mukavaa kevään jatkoa!

Laura Karilainen
Jäsenpalveluasiantuntija

Ajankohtaiset

 • Vielä ehdit lähteä mukaan METKAn Wiikon Wappuun! Vasta kaksi päivää kymmenestä mennyt, joten ohjelmaa riittää kyllä varmasti! Nappaahan itsellesi vappupassi! >> WIIKON WAPPU 
 • Anna palautetta liikuntapalveluista! Miten juuri sinä haluaisit liikkua ensi syksynä? Kaikkien 15.5. mennessä vastanneiden kesken arvotaan yksi syksyn liikuntapassi (arvo 39 €) >> ANNA PALAUTETTA 
 • Vappuun kuuluu sima ja munkki! Metka Cafesta molemmat hintaan 2,30 € (ilman opiskelijakorttia 2,70 €) >> METKA CAFE 
 • Lähde kehittämään tutkintoasi, korjaamaan epäkohtia ja parantamaan tutkinnon linkkiä työelämään. Hae neuvottelukuntaan! >>VAALIKUULUTUS 
 • Tule kasvattamaan METKAn jäsenmäärää ja turvaamaan parempi edunvalvonta! METKAn jäsenhankintatiimin haku on nyt auki >> JÄSENHANKINTATIIMI 
 • Haluatko päästä mukaan tekemään METKAn tapahtumia? Haku tapahtumatiimiin on auki! >> MUKAAN TAPAHTUMATIIMIIN 
 • METKAn Speksi 2018 hakee nyt tuottajaa, ohjaajaa ja käsikirjoittajaa. Lähde tekemään vuoden siisteintä proggista! >> HAKUOHJEET 
 • Kevään myötä oluet ja siiderit ovat tulleet Metka Cafen Bulevardin valikoimiin! Terassi auki, jos säitä riittää. >> METKA CAFE 

Edut opiskelijakortilla

 • Woltilta nyt 8 euroa alennusta ensimmäisestä tilauksesta! >> WOLT 
 • Liput KOM-teatterin esityksiin jopa 45 % alennuksella. >> KOM-TEATTERI 
 • METKAn jäsenille liput The Weekndin keikalle 76,5 (norm. 85 €) euron alehinnalla. Tule ostamaan omasi M-pisteeltä!Lisää etuja osoitteesta frank.fi !

Seuraa meitä!

TIEDOTE edustajiston kevätkokouksesta

Metropolian opiskelijoista koostuva edustajisto on olemassa opiskelijoita varten. Edustajistolla on päätäntävalta merkittävistä opiskelijaa koskettavista asioista, kuten METKAn järjestämistä tapahtumista ja palveluista sekä opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Äänioikeutettuja kokouksessa ovat syksyn vaaleissa valitut edaattorit, mutta kaikilla jäsenillä on oikeus olla paikalla ja kertoa mielipiteensä.

Kokouksessa tehtiin seuraavia päätöksiä:

1. Valittiin Metropolia Ammattikorkeakoulun hallitukseen opiskelijaedustajaksi Jemi Heinilä vuodeksi.
2. Päätettiin jäsenmaksukampanjasta: loppukevään ajan puolenvuoden jäsenyys 12e
3. Edustajisto valitsi vaalilautakunnan vuodelle 2017. Valittiin vaalilautakuntaan Atte Lainejoki, Miihkali Härkönen, Mira-Pauliina Puhakka, Sanni Laitila ja Santeri Lindewall. Varajäseniksi Elina Kynnysmaa, Helmi Hämeri ja Tero Hakala. Puheenjohtajaksi valittiin Outi Häkkinen.
4. Hyväksyttiin vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös 2016
5. Myönnettiin tili- ja vastuuvapaudet vuoden 2016 hallitukselle.
6. Päätettiin lisätalousarviosta
7. Hyväksyttiin OPKU6-hanke (keskustelu käytiin edustajiston kokouksessa suljetuin ovin). Hanke on pääkaupunki seudun Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien yhteinen tuotteistus ja palvelumuotoilu hanke.

Lisätietoa kokouksen asiakirjoista sekä päätöksistä antaa edustajiston puheenjohtaja
(outi.hakkinen@metkaweb.fi)

Muutoksia M-pisteen kevään aukioloajoissa

Kevätlukukausi on jo ehtinyt pitkälle ja suurin osa opiskelijoista on tässä vaiheessa ehtinyt saamaan tuoreet opiskelijakorttinsa tai uusimaan lukuvuositarran opiskelijakorttiinsa. M-pisteellä on tällä hetkellä siis kovin hiljaista ja siitä syystä olemmekin päättäneet supistaa aukioloaikoja hieman aiemmista.

M-pisteen loppukevään aukioloajat ovat:

 • Ma: SULJETTU
 • Ti: 12 – 18
 • Ke: 9 – 11, 12 -1 6
 • To: 8 – 11, 12 – 16
 • Pe: SULJETTU

 

Muista myös aina tarkastaa M-pisteen aukiolojat täältä poikkeusaukiolojen varalta!

Elokuusta lähtien otamme jälleen käyttöön pidemmät aukioloajat. Jos et jostain syystä pääse M-pisteelle kyseisten aukioloaikojen puitteissa, voit aina olla yhteydessä jäsenpalveluasiantuntija Laura Karilaiseen (laura.karilainen@metkaweb.fi, 050 350 1603) ja sopia ajan opiskelijakortin tai tarran haulle.

Viikon Vinkki XI/2017: Tienasitko liikaa? Näin palautat opintotukea!

money-1632055_1920

Joskus tulee tehtyä liikaa töitä, tai ehkä opinnoista ei tule tarpeeksi opintopisteitä. Ehkä haluat vain säästää käytettyjä tukikuukausia. Peruessasi tai palauttaessasi: tukikuukausien määrä pienenee, vuositulorajasi nousee ja saat tukikuukauden uudelleen käyttöön. Mikä olikaan syysi opintotukikuukausien perumiseen tai palauttamiseen, tässä vinkkejä kuinka tehdä se!

Voit katsoa Kelan opasvideon opintotuen palauttamisesta verkkopalvelussa.

Voit perua tai palauttaa tukea joko Kelan verkkopalvelussa tai täyttämällä Kelan OT 16 -lomakkeen.

Kun palautat tukea, muista ettet voi perua palautusta! Joudut tekemään uuden hakemuksen tuesta.

Palautus maksetaan nettomääräisenä, eli sen verran kuin mitä olet saanut tilillesi. Kela ilmoittaa verohallinnolle palautuksesta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia veroasioista sen suhteen.

Jos tulorajasi ylittyy, muista palauttaa tuki seuraavan vuoden toukokuun loppuun mennessä! Eli jos olet viime vuonna tienannut yli tulorajasi, palautus täytyy tehdä nyt pian.
Samoin edistymisen seurannassa käytettävien tukien palautuksessa syyskaudelta, sekä tukikuukausien säästämisessä, palautus tulee tehdä seuraavan vuoden toukokuun loppuun mennessä.

Edistymisen seurannassa kevätkaudelta tuki tulee palauttaa saman vuoden elokuun loppuun mennessä.

Tarkempia tietoja palautuksista voit lukea Kelan verkkosivuilta.

Hae jäsenhankintatyöryhmään

Edustajisto on päättänyt perustaa ja nimetä opiskelijakunnan toimintaan ja tulevaisuuteen vaikuttavan jäsenhankintatyöryhmän. Työryhmän toimikausi on kalenterivuosi 2017 ja se vaatii työskentelyyn sitoutumista tuloksien saavuttamiseksi. Työryhmää vetää hallituksen jäsen ja työryhmä asettaa itselleen tavoitteet ensimmäisessä kokoontumisessaan.

Työryhmään osallistuu hallituksen jäseniä, edustajiston edustaja sekä avoimella haulla valittavat edustajat. Paikkoihin voi hakea alla olevalla lomakkeella. Hakemukset tulee toimittaa mennessä 8.5.2017 Työryhmän jäsenille ilmoitetaan valinnasta saman viikon aikana.

Työryhmän työkieli on Suomi.

JÄSENHANKINTATYÖRYHMÄ

Hallituksen edustus: Valtteri Markula, Josse Puolokainen ja opiskelijakunnan edustajistosta Sonja Pääsukene ja Jere Savela sekä avoimella haulla kaksi (2) jäsentä.

METKAn jäseniä on hieman yli 6000 melkein 16 000 opiskelijasta. Tilanne voisi olla paremmalla tolalla ja näin ollen turvata opiskelijakunnan taloudellisen tulevaisuuden ja opiskelijan edunvalvonnan. Työryhmä pohtii uusia jäsenhankinnan ja -pidon keinoja ja vanhojen kehittämistä orientaatioviikoille ja erityisesti niiden välille, ja tuo esityksiä toimenpiteistä hallitukselle. Työryhmä kokoontuu 2-5 kertaa lukukaudessa

HAE MUKAAN

Kohti neljän kampuksen mallia

Tällä kertaa blogissa METKAn puheenjohtaja Maria Jokinen esittelee meneillään olevaa kampusprojektia.

kampuskartta_ilman_logoa-620x439

Metropolian neljän kampukselle projekti alkaa saada vihdoinkin opiskelijoille konkreettisesti näkyviä tuloksia aikaan!

Ensimmäinen kampusmuutto lähestyy jo hyvää vauhtia ja Myllypuron rakennus alkaa kohota kohti korkeuksia. Myyrmäessä uusi siipi on hyvällä tolalla ja leppävaaraankin on opiskelijoita jo siirtynyt vanhoilta kampuksiltaan. Projekti on ollut pitkä ja eikä se vielä hetkeen ole täysin valmis mutta kohti parempaa mennään.

Neljän kampuksen mallin uskotaan tuovan yhteisöllisyyttä ja parempaa henkeä korkeakouluumme. Olen asiasta aivan samaa mieltä. Nykyiset 22 kampustamme ei tuo opiskelijoita yhteen vaan erottaa heidät. Tarvitsemme yhteishenkeä korkeakoulukulttuurin luomiseksi ja hyödyntääksemme sitä Metropolian vahvuuksia, poikkitieteellisyyttä ja monipuolisuutta.

METKAn tarkoitus on näkyä ja kuulua joka kampuksella olennaisena osana. Olemme tuomassa jok’ikiselle kampukselle oman M-pisteen sekä Metka Cafen. Tällä tavoin tuomme myös opiskelijakuntaamme lähemmäs opiskelijaa.

Mutta missä mennään kampuksien kanssa? Tätä on helpoin lähteä purkamaan kampuksittain.

Lisää tietoa kampusprojektista:
http://blogit.metropolia.fi/neljalle-kampukselle

Arabia

arabianranta_kampus_4

Elokuussa lähes koko Metropolian kulttuurialojen opetus on siirtynyt Arabiaan. Tiloja tuolloin tulevat olemaan Arabia161 (Hämeentie 161), Arabia135 (Hämeentie 161) sekä vielä toistaiseksi Tuottamo.

Paljon puhuttu Arabia135:een muutetaan ensin väistötiloihin joista siirrytään lopullisiin tiloihin vuodenvaihteessa. Väistötilat tulevat olemaan osittain yhteiskäytössä Aalto yliopiston kanssa ja osittain vanhan Arabian tehtaan puolella. Musiikin opetus säilyy vielä toistaiseksi entisissä tiloissaan, mutta tulevat siirtymään vielä uusiin tiloihin, kun tällä hetkellä suunniteltava musiikin uudisrakennus valmistuu.

Arabia tulee saamaan loppupeleissä Metropolialaisuutta 1400 opiskelijaa ja 200 henkilöstön jäsenen edestä. En voi kuvitellakaan kuinka paljon se tuo uudenlaista pöhinää ja kulttuuria Arabiaan sekä millaisia mahdollisuuksia se tuo opiskelijoille.

Lisää tietoa Arabian kampuksesta:
http://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/kampukset/arabia/

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/380981-arabian-tehdas-heraa-viela-henkiin-katso-kuvasarja-suljetusta-tehtaasta

Myllypuro

Puro_Park_02-620x372

Myllypuron superkampus, itä-helsingin ensimmäinen korkeakoulukampus valmistuu lopullisesti elokuussa 2019.

Tämä tulee varmasti muuttamaan Myllypuroa pysyvästi, missä on opiskelijoita on myös elämää!

Missä tällä hetkellä kuitenkin mennään Myllypuron suhteen. Kamera kuvaa joka päivä rakennustyömaata joka pikkuhiljaa kohoaa kuopasta ylöspäin, syöden sisäänsä samalla Myllypuron metroaseman. Jo pelkästään arkkitehtuuri on tässä kampuksessa kiinnostavaa mutta Myllypuron kampus tulee olemaan suomen tihein korkeakoulukampus. Tämä mahdollistetaan erilaisilla ratkaisuilla ja ymmärryksellä, että korkeakoulutus elää murroksessa ja opetus ei ole aina pulpetissa istumista.

Myllypuroon muuttavat sosiaali -ja terveysala, rakennus- ja kiinteistöala ja korkeakoulun johto sekä hallinto. Kampukselle tulee lisäksi koulutustoimintaan tarvittavia liikunta-, terapia- ja laboratoriotiloja. Modernit kirjaston palvelut sekä Positia-hyvinvointipalvelut tulevat myös asukkaiden käyttöön.

Lisää tietoa Myllypuron kampuksesta:
http://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/kampukset/myllypuro/

http://www.uuttahelsinkia.fi/fi/myllypuro

Leppävaara

leppavaara_kampus_2

Leppävaara on tulevaisuudessa Metropolian ICT-kampus. Espoossa sijaitsevalla kampuksella on toistaiseksi tieto- ja viestintätekniikan ja tuotantotalouden tutkinto-ohjelmien lisäksi rakennus- ja kiinteistöalan koulutusta, joka siirtyy Myllypuron kampukselle sen valmistuttua 2018. Vuonna 2016 Leppävaaran kampuksella tehdyn kuntokartoituksen perusteella kiinteistön omistajan, Espoon kaupungin kanssa neuvotellaan kampuksella tehtävistä korjaustoimenpiteistä ja niiden aikatauluista.
2018 Leppävaarassa on noin 2000 opiskelijaa ja henkilöstöä 140.

Leppävaaran kampuksen modernisointia jatketaan. Tavoitteena on oppimiseen, työntekoon ja energisoiviin kohtaamisiin koukuttavat tilat. Kampuksella kokeillaan uudenlaisia oppimisympäristöjä, joilla tuetaan yhteisöllistä, projektimaiseen työskentelyyn pohjautuvaa oppimista. Uusitussa aulassa pilotoidaan palvelukonsepteja parhaiden asiakaskäytäntöjen siirtämiseksi uusille.

Lisää tietoa Leppävaaran kampuksesta:
http://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/kampukset/leppavaara/

http://www.espoo.fi/leppavaara

Myyrmäki

Myyrmaki_Leiritielta_lounaaseen

Myyrmäen kampuksesta rakentuu teollisten teknologioiden, kestävän kehityksen ja kansainvälisen liiketoiminnan osaamiskeskittymä. Myyrmäessä lisäosan rakentaminen ja remontointi on alkanut vuonna 2016 ja valmistuu vuonna 2018. Kampuksen tilat ja opiskelijamäärä kaksinkertaistuvat. Opiskelijoita kampukselle tulee noin 3500 ja henkilöstöä 230.

Nelikerroksinen uudisrakennus sijoittuu nykyiselle tontille osittain nykyisen parkkipaikan päälle. Rakennuksen tulee runsaasti erilaisia teknisiä tiloja auto- ja konetekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan tarpeisiin. Ruokalatilat laajenevat vastaamaan kasvavaa ruokailijamäärää ja kirjasto siirtyy uudisrakennukseen.

Lisää tietoa Myyrmäen kampuksesta:
http://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/kampukset/myyrmaki/

http://www.vantaa.fi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus_ja_maankaytto/kehittyvat_keskustat/martinlaakso-myyrmaki

Viikon Vinkki X/2017: Pylly ylös!

Viime vuonna ilmestyneen Korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimuksen mukaan opiskelijoiden mediaani istumiselle on 10,75 tuntia arkipäivän aikana. Istuminen kuitenkin hidastaa aineenvaihduntaa, lihottaa, väsyttää sekä altistaa sydän- ja verisuonitaudeille. Pitäisikö siis nostaa pylly ylös?

Istumista tulisi tauottaa nousemalla seisomaan tunnin aikana pari kertaa. Seisominen virkistää, ennaltaehkäisee istumisesta koituvia haittoja ja parantaa verensokeriarvoja. Pylly ylös kampanjasta voit lukea lisää YTHS:n sivuilta ja OLL kertoo sivuillaan 10 faktaa istumisesta.

Myös Metropoliassa on kiinnitetty huomiota istumisen vähentämiseen ja meneillään onkin esimerkiksi innovaatioprojekti, jonka tavoitteena on luoda oppimistila, jossa luontevaa opiskella niin seisten kuin istuenkin!

METKAn Wiikon Wappu 2017

wiikon-wappu-2017

Jälleen kerran vappu alkaa häämöttää horisontissa. Tänä vuonna METKAn Wiikon Wappu saapuu parempana ja pidempänä kuin koskaan.

Wappu alkaa tänä vuonna lauantaina 22.4. eeppisellä YsäRisteilyllä, joka on myös ensimmäinen tilaisuus noutaa wappupassisi. Wappuwiikon aikana löytyy jokaiselle jotakin: ohjelmassa on kaikenlaista aina risteilystä suosittuun UIO:n mölkkyturnaukseen ja Voice of Metropolia -karaokekilpailusta erilaisiin kierroksiin niin Suomenlinnassa, Helsingin keskustassa kuin Vantaan Tikkurilassakin!

Koko viikko huipentuu Wappuaaton Päätapahtumaan Kaisaniemessä sekä Wappupäivään Kaivopuistossa. Aattona tarjolla on erilaisia kilpailuja, musiikkia, ruokaa ja hyvää seuraa. Wappupäivänä kaikki Wappuun osallistujat kokoontuvat viettämään METKAn, Helgan, Laureamkon ja bailataan.fi:n kanssa yhteistä vappupiknikkiä Kaivopuistoon.

Kierrä läpi ainakin kuusi kymmenestä Wapputapahtumasta ja palauta wappupassisi METKAn teltalle joko wappuaattona tai wappupäivänä niin saat omaksesi kunnioitetun ja kadehditun WappuGuru-haalarimerkin. Wappupassilla pääset myös osallistumaan vapun kaikkiin tapahtumiin jäsenhintaan. Wappupäivänä on tarjolla ilmaista ruokaa, virvokkeita ja hyvää meininkiä Ulliksella.

Wappupassin hinta on METKAn jäsenille 6 € ja muille 9 €. Passit saapuvat myyntiin bailataan.fi-sivustolle sunnuntaina 5.3. klo 12 ja toimistoille lähiaikoina.

#metkanwappu17

METKAn Wiikon Wappu 2017 22.4.-1.5.2017
https://www.facebook.com/events/228935027570905/

Ohjelma

22.4. YsäRisteily 2017 (Trombi ry)
https://www.facebook.com/events/1402591323116635/

23.4. StadiRace (MeMO ry, LEPO ry)
https://www.facebook.com/events/268660016911428/

24.4. HTO:n Wappuperiodi (HTO ry)
https://www.facebook.com/events/1915794265374524/

25.4. Poikkitieteellinen Mölkky 2017 (UIO ry)
https://www.facebook.com/events/1847604852194393/

26.4. KalliOlympics (AGU ry, RAK ry)
https://www.facebook.com/events/398198580563276/

27.4. Soffa ry presents: Voice of Metropolia (Soffa Ry)
https://www.facebook.com/events/1658469847786238/

28.4. TiksiAppro 2017 (Demoni ry)
https://www.facebook.com/events/851639571645931/

29.4. Peikkosodat & Chill (HiV ry, TXO ry)
https://www.facebook.com/events/782948071863133/

30.4. METKAn Wappuaatto / METKAs MayDay 2017 (METKA)
https://www.facebook.com/events/129910920872216/

1.5. Kaivarin Wappu (METKA, Helga, Laureamko, bailataan.fi)
https://www.facebook.com/events/1906649046216875/

Lisätietoja, vastauksia ja muuta tietoa:
tapahtumat@metkaweb.fi
//
Once again MayDay is approaching in the horizon. This time METKA’s Week of MayDay arrives better and longer than ever.

Week begins on Saturday 22.4. with epic YsäRisteily-cruise which is also the first opportunity to pick up your Wappu-pass. Week of MayDay has something for everyone, program includes everything from cruises to pub crawls and from karaoke to mölkky.

Whole week culminates to the main event in Kaisaniemi (30.4.) and to MayDay picnic in Kaivopuisto (1.5.). Both days have awesome program, food, drinks, music and great company. MayDay picnic is organized in cooperation with Helga, Laureamko and bailataan.fi.

Collect at least six different stamps from events during Week of MayDay and return your pass to either Kaisaniemi or Kaivopuisto and you will receive a special WappuGuru-badge. Wappu-pass also allows you to participate events during the week cheaper (or for free).

Wappu-pass price for METKA members is 6€ and 9€ for others. Ticket sales will open on Sunday at 12.00 at bailataan.fi and the tickets will arrive to our office soon.

#metkanwappu17

Program
22.4. YsäRisteily 2017 (Trombi ry)
https://www.facebook.com/events/1402591323116635/

23.4. StadiRace (MeMO ry, LEPO ry)
https://www.facebook.com/events/268660016911428/

24.4. HTO:n Wappuperiodi (HTO ry)
https://www.facebook.com/events/1915794265374524/

25.4. Poikkitieteellinen Mölkky 2017 (UIO ry)
https://www.facebook.com/events/1847604852194393/

26.4. KalliOlympics (AGU ry, RAK ry)
https://www.facebook.com/events/398198580563276/

27.4. Soffa ry presents: Voice of Metropolia (Soffa Ry)
https://www.facebook.com/events/1658469847786238/

28.4. TiksiAppro 2017 (Demoni ry)
https://www.facebook.com/events/851639571645931/

29.4. Peikkosodat & Chill (HiV ry, TXO ry)
https://www.facebook.com/events/782948071863133/

30.4. METKAn Wappuaatto / METKAs MayDay 2017 (METKA)
https://www.facebook.com/events/129910920872216/

1.5. Kaivarin Wappu (METKA, Helga, Laureamko, bailataan.fi)
https://www.facebook.com/events/1906649046216875/

Additional info, answers and (almost) everything else:
tapahtumat@metkaweb.fi

METKA Newsletter 7/2017 – Wappua ja Zone-tutorointia

wiikon-wappu-2017

Vappu lähestyy! Vaikka ei ensimmäistä kertaa olla vappua järjestämässä, niin alkaa silti vähitellen myös järjestäjiä jännittää.

Aikaisempien vuosien tapaan METKAn Wiikon Wapun aikana on jokaiselle päivälle erilaista ohjelmaa. Tänä vuonna oltiin rohkeita ja päätettiin testata uutta ja erilaista ohjelmaa. Hyvältä näyttää!

Ihan kaikki ei vielä ole valmiina, mutta kovalla vauhdilla etenee jutut. Tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa ollaan myös vappupäivänä järkkäämässä tapahtumaa: PK-seudun opiskelijakunnat kokoontuvat vappupäivänä viettämään Kaivarin Wappua!

Tsekkailkaa tarkemmat jutut vaikka Wiikon Wapun Facebook-tapahtumasta. Kymmenelle päivälle löytyy ohjelmaa, joten varmasti on jokaiselle jotakin!

Veli-Matti Wirta
Wapputirehtööri

Ajankohtaiset

 • METKAn Wiikon Wappu on kymmenen päivää täynnä ohjelmaa ja Wappupassilla saat siitä kaiken irti! METKAn jäsenenä saat Wappupassin tarjoushintaan. >> WAPPUPASSI 
 • Wappuun kuuluu myös Poikkitieteellinen mölkky ja TiksiAppro, joihin passilliset saavat alennusliput! >> MÖLKKY >> TIKSIAPPRO
 • METKAn speksillä on vielä näytökset maanantaina 10.4. ja tiistaina 11.4.! Nyt on viimeiset mahdollisuudet nähdä tämä upea show! >> LIPUT NÄYTÖKSIIN 
 • Haussa Zone-tutoreita lukuvuodeksi 2017-2018! Tehtävänä on innostaa, motivoida, tukea ja kannustaa opiskelijoita liikunnan pariin. Tutor saa opintopisteitä, liikuntapassin, Zone-tutorpaidan sekä vain Zone-tutoreille tarkoitettuja etuja! >> HAE ZONE-TUTORIKSI 

Edut opiskelijakortilla

 • Vappu on jo aivan nurkan takana! Tsekkaa Butterick’sin tarjonta vappuhassuttelua varten, saat opiskelijakortilla 10 % alennusta. >> BUTTERICK’S 
 • Vapun rientojen lomassa on hyvä muistaa syödä välillä!. Piipahda Hard Rock Cafessa, jossa saat 20 % alennuksen ruoista, alkoholittomista juomista ja Rock Shopin tuotteista. >> HARD ROCK CAFE 
 • Opiskelijakortilla ilmaiseksi Kiasman ARS 17 -näyttelyyn perjantaina 21.4. kello 10-20! >> ARS 17 

Lisää etuja osoitteesta frank.fi !

Seuraa meitä!