WP_20140731_004

Metropolian opiskelijat suunnittelivat ja rakensivat tänä vuonna ständin Assemblyille. Perinteikkään hengailuständin tilalla on tänä vuonna terveellisempiä vaihtoehtoja tarjoava ständi, josta pahimpaan nälkään saa noutaa hedelmiä. Ständiltä löydät päivystämästä laajasti eri alojen opiskelijoita, joilta voi tulla kyselemään Metropoliaan liittyviä kiperiä kysymyksiä ständin aukioloaikona. Edustettuna on perinteisten tietotekniikan insinöörien lisäksi myös hyvinvointiteknologia, kone- ja tuotantotekniikka, liiketalous, tuotantotalous,  muotoilu ja digitaalinen viestintä.

Ständille on tuotu myös poikkitieteellisenä projektina toteutettu, keväällä julkaistua DreamDelusions peli. Peliä on mahdollisuus testata natiiviympäristössään, Oculus Rifteillä. Mukaan on saatu myös pelin tekemisessä mukana olleita ihmisiä, jotka osaavat kertoa tarkemmin pelin kehittämisestä. Pelikoulutuksesta osaavat tarkemmin kertoa myös Vulpine Gamesin pojat, jotka ovat ständillä esittelemässä omia pelejään.

Kaiken muun hyvän lisäksi Assembly kansaa viihdyttämään on luotu täysin uusi ongelmanratkaisu -peli. Tule testaamaan, selviätkö haasteista!

Happy Hunting.
xoxo

#treasurehunt

Assembly: http://www.assembly.org/