29/03/2016

Digitalisaatio-KOPPI 22.3.2016

KOPPI on METKAn järjestämä keskustelutilaisuus, joka saattaa yhteen opiskelijat ja aiheen asiantuntijat Metropoliasta ja muualta. Lue lisää KOPPIsta!

Vuoden 2016 ensimmäinen KOPPI oli 22.3.2016 järjestetty KOPPI goes digi, jossa aiheena oli digitalisaatio.

Tommi Halkosaari SAMOK:sta kertoi muunmuassa MOOC-verkkokursseista, jotka tarjoaisivat mahdollisuuden suorittaa korkeakouluopintoja jo toisen asteen opintojenaikana ja kuinka digitalisaatio tulisi ottaa huomioon pedagogiikassa. Mikko Mäkelä Metropolian HelpDeskistä kuinka tekniikka on kehittynyt Metropoliassa, minkälaiset käyttöasteet Metropolian kalustolla on ollut ja minkälaista tekniikkaa kampusuudistusten myötä mahdollisesti on tulossa. Pääkaupunkiseudun Tradenomien puheenjohtaja Teemu Tiilikainen pohdiskeli, että minkälainen digitalisaatio on tulevaisuudessa.

Tilaisuus oli rento ja keskustelu avointa, monipuolista ja innoittavaa. Paikan päälle tulleiden osallistujien lisäksi tilaisuutta seurattiin METKAn Periscopessa. Digitalisaatio aiheena on juuri nyt ajankohtainen ja kiinnostava ja puhujilta sekä opiskelijoilta tuli siihen monenlaisia ideoita ja näkökantoja.

METKA kiittää Tommia, Mikkoa ja Teemua sekä tilaisuuteen osallistuneita!

IMG_2353

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *