Tervetuloa tutustumaan METKAn edustajiston toimintaan, ja kertomaan omia mielipiteitäsi! Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki METKAn jäsenet, eli voimassa olevan opiskelijakortin omistavat metropolialaiset. Otathan fyysisen tai digitaalisen opiskelijakortin mukaan kokoukseen!

Edustajiston 4. ylimääräinen kokous järjestetään 9.10.2017 klo 17:00 Metropolian Bulevardin kampuksen päärakennuksessa (Bulevardi 31, Helsinki) tilassa P317. Kokouksen esityslistalla ovat seuraavat päätösasiat:

-Opku6

ESITYS: Päätetään OPKU6 yhteiseen jäsenrekisteriin liittymisestä

Jäsenrekisterin tuottaa Lime CRM, tarkoituksena ei ole luopua Hamrekista vaan integroida tämä yhtenä liittymisväylänä limeen. Limeen tulisi näin ollen kahta reittiä METKAn jäsenistä tieto, Virta palvelun kautta ja Hamrekin. Opiskelijayhdistyksiä osallistetaan mukaan OPKU6 jäsenrekisteri projektiin, jotta rekisteri palvelee mahdollisimman hyvin opiskelijaa, METKAa sekä opiskelijayhdistystä.

-SAMOKin liittokokous asiat

ESITYS: Käydään lähetekeskustelu liittokokousmateriaaleista ja muista liittokokoukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

-OLL:n liittokokous asiat

ESITYS: Käydään lähetekeskustelu liittokokousmateriaaleista ja muista liittokokoukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Metropolian opiskelijoista koostuva edustajisto on olemassa opiskelijoita varten. Edustajistolla on päätäntävalta merkittävistä opiskelijaa koskettavista asioista, kuten METKAn järjestämistä tapahtumista ja palveluista sekä opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Siksi on tärkeää, että juuri sinä olet paikalla kertomassa mielipiteesi! Äänioikeutettuja kokouksessa ovat syksyn vaaleissa valitut edaattorit, mutta kaikilla jäsenillä on oikeus kertoa mielipiteensä.

Lisätietoa kokouksesta ja käsiteltävistä asioista voi tiedustella edustajiston puheenjohtajalta (outi.hakkinen@metkaweb.fi)

Edarin meininkiä voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #metkaedari. Linkki kokouksen livestreamiin julkaistaan kokouksen alkaessa kokouksen facebook-tapahtumassa.

Kokouskieli on suomi.

This post is also available in English.