deco-camp_2

METKAn kehitysyhteistyöryhmä DeCo järjestää ”From Local to Global” -leirin 8.-9.5.2015. Perjantaista lauantaihin pureudutuaan teemaan ”Globaalit markkinat opiskelijan arjessa” eri näkökulmista nauttien samalla luonnosta ja leiritunnelmasta. Leiripaikkana on Sierlan leirikeskus Nummi-Pusulassa.

Leiri on osa METKAn ”Globaalit markkinat opiskelijan arjessa” -kampanjaa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa leirin sisältöön, ja oppia uutta itseäsi kiinnostavista aiheista. Leiri ei ole jäykkää pönötystä, vaan mukavaa tekemistä uusien ihmisten kanssa!

Ideoimme myös syksyllä toteutettavia työpaja-sarjaa ja tiedotuskampanjaa, joiden valmisteluun osallistumalla voit ansaita opintopisteitä. Kuten leirin nimikin ”From Local to Global” kertoo, leirillä tutustutaan niin paikallisiin kuin maailmanlaajuisiin ilmiöihin. Leiriläisillä on mahdollisuus nauttia luonnosta, saunasta ja nuotiohetkistä sekä tutustua toisiinsa, samalla oppien uutta kehitysmaiden todellisuudesta ja siellä elävien ihmisten arjesta.

Lähdemme kohti Sierlaa perjantaina klo 15 Bulevardin toimipisteeltä, ja saavumme takaisin lauantaina noin klo 17. Leiri on osallistujille maksuton ja sisältää kuljetukset ja ruuan.

Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu siis mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 3.5.2015) täyttämällä ilmoittautumislomake!

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä kehityskasvatuskoordinaattori Elliin (kehy[ät]metkaweb.fi)