METKAn tuore edustajisto 2020 valitsee järjestäytymiskokouksessaan 28.11.2019 opiskelijakunnan luottamushenkilöt eli luottarit vuodelle 2020. Haluatko juuri Sinä mukaan toimintaan?

Luottariporukan muodostavat METKAn hallitus sekä edustajiston puheenjohtajisto. Luottamustehtävä alkaa virallisesti 1.1.2020 ja päättyy 31.12.2020.

METKAn hallitukseen voi hakea kuka tahansa. Hallituksessa toimii vuonna 2020 puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja edustajiston linjaama määrä hallituksen jäseniä. Hallituksen jäsenet jaetaan asiantuntijoista ja hallituksen jäsenistä koostuviin 3-4 hengen tiimeihin, jotka toteuttavat opiskelijakunnan jokapäiväistä toimintaa. Tiimejä on kolme: edunvalvonta, jäsenpalvelut ja tiedotus sekä tutorointi ja tapahtumat. Tiimijaosta huolimatta jokainen hallituksessa toimiva henkilö pääsee osallistumaan koko METKAn toimintaan.

Hallitukselle esitetään maksettavan hallituksessa toimimisesta palkkiota seuraavasti: puheenjohtaja 950 €/kk*12kk, varapuheenjohtaja 750 €/kk*11kk, hallituksen jäsenet 650 €/kk*11kk. Työskentely hallituksessa edellyttää sitoutumista koko vuodeksi, jonka lisäksi se vaatii jonkun verran opintojen poikkeusjärjestelyjä. Hallitustyötä tehdään pääsääntöisesti arkisin toimistoaikaan.

Edustajiston puheenjohtajisto koostuu puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta ja ehdolle voivat asettua vain edustajiston varsinaiset jäsenet. Edustajiston puheenjohtajiston päätoiminen tehtävä on johtaa edustajiston toimintaa eli johtaa opiskelijakunnan ylintä päätöksentekoa. Tämän lisäksi puheenjohtajisto toimii osana pääsektori-tiimiä, jossa ovat myös toiminnanjohtaja sekä hallituksen puheenjohtajisto.

Edustajiston puheenjohtajien tulee varata luottamustoimesta suoriutumiseen aikaa viikoittain, esimerkiksi kokousten ja toiminnan suunnitteluun. Pääsektori kokoustaa kuukausittain ja tarpeen tullen useammin. Edustajiston puheenjohtajisto voi tarpeen tullen osallistua myös hallituksen kokouksiin, viikkopalavereihin ja muuhun METKAn toimintaan, esimerkiksi tapahtumiin.

Merkitse nämä päivämäärät kalenteriisi:


Hallitukseen valittavien henkilöiden oletetaan osallistuvan perehdytyspäiviin, jotka järjestetään ma-to 2.-5. sekä 13. joulukuuta 2019. 4.-5.12. välinen yö vietetään mökillä.

Hallitukseen voit hakea tämän linkin kautta . Hakuaikaa on 28.11.2019 pidettävään edustajiston järjestäytymiskokoukseen asti.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta linda.lindgren(a)metkaweb.fi tai hanna.kivimaki(a)metkaweb.fi.

This post is also available in English.