Haluatko ansaita natsat Suomen nopeimmin kasvavan appron järjestäjänä? Kiinnostaako vastuullinen tehtävä opiskelijakulttuurin kehittäjänä? Uskallatko kantaa vastuuta isoista projekteista ja hallitset niin yksityiskohdat, kuin laajan skaalan? Mikäli vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin “Totta hitossa”, olet juuri etsimämme tyyppi!

Pääkaupunkiseudulla, nopeasti viime vuosina kasvanut, erityisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden suosiossa oleva RaflaRumba Appro hakee projektipäällikköä toteuttamaan tapahtumaa. Projektipäällikön vastuulla on vuoden 2019 tapahtuman toteutus RaflaRumba Appron ohjausryhmän asettamien tavoitteiden puitteissa.

Projektipäällikön tehtävän menestyksekäs toteuttaminen edellyttää:

  • Kokemusta kokoluokaltaan vastaavien tapahtumien järjestämisestä
  • Projekti-, budjetointi- ja johtamiskokemusta
  • Opiskelija- ja ammattikorkeakoulukulttuurin vankkaa tuntemusta
  • Pääkaupunkiseudun ravintolamaailman tuntemusta
  • Kiinnostusta ja kokemusta tapahtumantuotannosta
  • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi
  • Markkinointi- ja viestintätaidot sekä graafinen osaaminen katsotaan eduksi

Projektipäällikön tehtävä on urakkaluonteinen ja soveltuu erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta tapahtumantuotannosta esimerkiksi opiskelijajärjestöissä ja taustalla soveltuvia korkeakouluopintoja. RaflaRumba Appro 2019 toteuttaminen on myös helposti opinnollistettavissa esimerkiksi opinnäytetyön, projektin tai työharjoittelun muodoissa.

Tehtävässään projektipäällikkö vastaa maaliskuun 2019 alussa järjestettävän RaflaRumba Appron projektitiimin rekrytoinnista ja johtamisesta, projekti- ja markkinointisuunnitelman sekä budjetin laatimisesta, sopimusneuvotteluista ravintoloiden kanssa, mahdollisten esiintyjien valinnasta ja tapahtuman jälkeen toteutuksen läpikäynnistä, analyysista ja kehitysehdotuksien laadinnasta.

Projektipäällikkö raportoi työstään RaflaRumba Appron ohjausryhmälle.

Tehtävästä maksetaan urakkapalkkana 1000 euron kertakorvaus tapahtuman päätyttyä. Projektipäälliköllä on lisäksi mahdollisuus ansaita 7,5 % tapahtuman voitosta, mikäli ohjausryhmän asettamat tavoitteet täyttyvät.

Haku tehtävään on auennut 24.9.2018 ja päättyy perjantaina 5.10.2018 kello 15.00. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen raflarumba@gmail.com hakuajan päättymiseen mennessä. Haastateltaviksi kutsutuille ilmoitetaan ennakkotehtävä, joka tulee palauttaa haastatteluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä.

 

Lisätietoja:

Emmi Lintunen, 0442877156, emmi.lintunen[ät]laureamko.fi

Sami Ranta-aho, 0503054111, sami.ranta-aho[ät]helga.fi

Mari Hallikainen, 0503555441, mari.hallikainen[ät]metkaweb.fi

 

This post is also available in English.