Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA hakee

Jäsenpalvelun ja kansainvälisten asioiden asiantuntijaa

kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tule mukaan moderniin asiantuntija organisaatioon jossa työllä on merkitys. Teemme yhdessä opiskelijoiden arjesta sujuvampaa ja opiskeluajasta ikimuistoista. Tulet olemaan avainasemassa opiskelijarajapinnassa.

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA on opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka vastaa noin 16 000 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijan koulutus- ja sosiaalipoliittisesta edunvalvonnasta sekä palvelujen tarjoamisesta opiskelijoille. METKAn toimintaa toteuttavat työhallitus sekä kahdeksan palkattua työntekijää.

Työntekijän tehtäviin kuuluvat:

–    opiskelijakunnan jäsenpalvelu ja viestiminen palveluista

–    uusille opiskelijoille suunnatun materiaalin valmistelu

–    jäsenpalveluprosessin ajantasaisuuden varmistaminen

–    käännöstyöt suomesta englanniksi

–    kansainvälisten opiskelijoiden saapumisen koordinointi

–    vaihto-opiskelijoiden tutoroinnin koordinoiminen

Hakijoilta edellytämme korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia korkeakouluopintoja. Tehtävä vaatii lisäksi hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, halua kehittää opiskelijakunnan ja ammattikorkeakoulun toimintaa sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Hakijoille eduksi katsomme työkokemuksen tai harrastuneisuuden järjestötoiminnassa, erityisesti opiskelijajärjestöissä.

Työntekijän palkka määräytyy Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n laatiman ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien palveluksessa olevia toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Hakemus ja ansioluettelo lähetetään Pekka Petäkoskelle (pekka.petakoski@metkaweb.fi) 24.9. mennessä. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja järjestetään kuitenkin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

METKAn puheenjohtaja
Valtteri Markula
050 355 5300
valtteri.markula@metkaweb.fi

METKA Toiminnanjohtaja
Pekka Petäkoski
050 355 5199
pekka.petakoski@metkaweb.fi

This post is also available in English.