04/08/2017

Haetaan ohjauksen ja opiskelijakulttuurin asiantuntijaa opiskelijakunta METKAan

Haemme ohjauksen ja opiskelijakulttuurin ammattilaista Suomen suurimpaan ammattikorkeakouluyhteisöön. Haemme henkilöä, joka ui kuin kala vedessä uusien ja erilaisten ihmisten kanssa, esiintyy mielellään ja jolta somekin sujuu. Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen on työssä ehdoton vaatimus, ruotsi plussaa. Työssä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ammattikorkeakoulukentän suurimpia koulutuksia ja tapahtumia sekä tutustumaan erilaisiin ihmisiin. Korkeakoulukentän tuntemus ja kokemus ohjauksesta tai tapahtumien järjestämisestä lasketaan eduksi.

Työympäristö on rento ja lämmin. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan arkipäiville, mutta välillä myös iltoihin ja viikonloppuihin. Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsopimuksen PALTAn Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien TESn mukaisella palkkauksella ja mahdollisuuden osallistua kattojärjestömme sekä muiden järjestöjen koulutuksiin. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta työtä tehdään ympäri pääkaupunkiseutua.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry[ät]metkaweb.fi
Käsittelemme hakemukset siinä järjestyksessä kun ne saapuvat meille.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Puhelimitse:
Tiistaina 8.8. klo 13-16, puh. 050 355 5045
Perjantaina 11.8. klo 10-16, puh. 050 355 5199

Sähköpostilla:
rekry@metkaweb.fi

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA on vuonna 2008 toimintansa aloittanut opiskelijoiden edunvalvontaan ja palveluun keskittyvä julkisoikeudellinen yhteisö. Opiskelijakunta METKA vastaa noin 16 500 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijan koulutus- ja sosiaalipoliittisesta edunvalvonnasta sekä palvelujen tuottamisesta opiskelijoille ja henkilökunnalle. Opiskelijakunnan toimintaa toteuttaa palkkiollinen työhallitus sekä kahdeksan palkattua työntekijää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *