Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn omistama osakeyhtiö (Metka Opiskelijapalvelut Oy) tuottaa Metka Cafen kahvila- ja cateringpalveluita Metropoliassa sekä järjestää Kaljaasi opiskelijaristeilyn. Osakeyhtiölle valitaan vuosittain hallitus ohjaamaan ja kehittämään toimintaa. Opiskelijakunta METKAn hallitus nimeää uuden hallituksen ja haku hallitukseen on auki 6.5.2019 asti klo 10 mennessä. Hallitukseen valitaan puheenjohtaja, sekä 1-4 varsinaista hallituksen jäsentä ja 1-4 varajäsentä.

Tietoa hallituksessa toimimisesta:

Hallitustyö on käytännössä vastuunkantoa – hallitus on vastuussa yhtiön toiminnasta ja sen toimintaa ohjaa osakeyhtiölaki. Osakeyhtiöllä on tulossa suhteellisen suuria investointeja vaativa laajentuminen lähivuosina, joten tässä on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana laajentuvan yhtiön johdossa.

Hakijan tärkein ominaisuus on kiinnostus olla kehittämässä aktiivisesti yhtiön ravintola- ja tapahtumaliiketoimintaa sekä ohjata ja valvoa osakeyhtiön toimintaa.

Hallitustyöskentely on luottamustoimi, josta maksetaan hallituksen jäsenille kokouspalkkio ja hallituksen puheenjohtajalle vuosikohtainen puheenjohtajapalkkio. (vuonna 2019 1000€ /vuosi).

Lisätietoja Metka Opiskelijapalvelut Oy:stä : http://opiskelijapalvelut.fi/.

Hakulomakkeen löydät tästä linkistä.

This post is also available in English.