Suomen aurinko hellii vielä lomalaisia, mutta pian pääsee hyppäämään uuden kouluvuoden pyörteisiin. Aloitatko ensimmäistä kouluvuottasi? Onneksi olkoon! Jännittääkö? Ei se mitään, kuuluu asiaan.

Tässä pieni tärppilista, jotta kouluarkeen siirtyminen sujuisi helpommin.

  1. Sähköinen opiskelijakortti löytyy Tuudosta. Mikäli saavut iloisten fuksien joukkoon, saat opiskelijaetuuden käyttöösi ensimmäisenä koulupäivänä. Tämä tarkoittaa siis myös sitä HSL-alennusta 🙂 . Voit tsekata myös UKK:n.
  2. Uusien opiskelijoiden kannattaa vilkaista sähköisen hyväksymiskirjeen mukana tullut tutoreiden tervehdys. Olet saanut kirjeen niiltä tyypeiltä, jotka johdattavat sinut oman ryhmäsi meininkeihin. He tietävät vinkit juuri sinun tutkintosi opintoihin. Tutoreiden viisautta kannattaa hyödyntää.
  3. Muista lomailla vielä! Koulun alkaminen varmasti innostaa ja jännittää niin uusia kuin vanhojakin opiskelijoita. Kampuksella löytää uusia kavereita tai törmää niihin vanhoihin tuttuihin. Uudet mahdollisuudet tulevaisuudesta kutkuttavat vatsanpohjassa. Anna kuitenkin itsellesi vielä hetki kerätä voimia ja rentoutua – koulun alkaessa uutta tietoa tulvii sisään korvista ja varpaista, silloin on hyvä olla skarppina.

Tervetuloa syksyyn ja Metropoliaan!

This post is also available in English.