METKA Gaalassa 14.3.2015 jaettiin METKAn kunniakirjat ja ansiomerkit.

Kunniakirjat

Vuoden 2014 opiskelijayhdistys
Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes Intellektuaalit Trombi ry

Trombi ry on toiminut monta vuotta tehokkaana edunvalvojana ja yhteisöllisyyden luojana. Yhdistys on ollut vuonna 2014 ansiokkaasti aktiivinen opiskelijayhdistys Myyrmäen kampuksella, ja palvellut opiskelijoita alasta riippumatta. Yhdistys on myös järjestänyt monia tapahtumia opiskelijoille bileistä verkostoitumistilaisuuksiin.

gaala-2015-trombi

Vuoden 2014 opiskelija-aktiivi
Jukka Peinola

Jukka on aikaansaava opiskelija, joka on ansiokkaasti aktivoinut erityisesti Arabiankadun toimipisteen opiskelijoita. Kun Jukka tarttui ohjaimiin, niin Piuha ry:n toiminta heräsi eloon, ja pop/jazz-musiikin opiskelijat ovat aktivoituneet myös edustajistossa. Lisäksi Jukan vaikutuksesta Arabiankadun opiskelijat ovat myös järjestäneet enemmän tapahtumia, ja opiskelijapalaute on lisääntynyt.

Vuoden 2014 edunvalvoja
Tiia-Maria Luukko

Tiia-Maria Luukko tekee aktiivisesti työtä opiskelijoiden etujen ajamiseksi, ja on ansioituneesti kehittänyt varsinkin Soffa Ry:n edunvalvontaa vuonna 2014. Mikään asia ei ole liian vähäpätöinen tai vaativa Tiia-Marian ratkaistavaksi. Hän ottanut osaa myös alansa julkiseen keskusteluun sekä Metropolian opiskelijoiden vaikuttamismahdollisuuksiin tekemällä kannanottoja.

Vuoden henkilökunnan jäsen
Tuija Nieminen

Tuija on iloinen ja innostava opettaja, joka asettaa aina opiskelijat etusijalle. Hänestä huokuu aito empaattisuus ja välittäminen. Tuija huomioi opiskelijat yksilöinä, ja hänelle on helppo puhua asiasta kuin asiasta. Lisäksi Tuija pitää huolta siitä, että opiskelijat ryhmäytyisivät: hän on aktiivisesti yhteydessä tutoreihin ja haluaa auttaa erilaisten tapahtumien suunnittelussa opiskelijoille. Tuijan intohimoisuus on ainutlaatuista ja esimerkillistä.

gaala-2015-palkitut_w960

Ansiomerkit

Gaalassa myönnettiin seuraavat METKAn ansiomerkit:

R Räihä (ei kuvassa)
kultainen ansiomerkki

Sarita Niemi
hopeinen ansiomerkki

Katri Manninen
hopeinen ansiomerkki

Emma Kataja
hopeinen ansiomerkki

Päivi Keränen
kultainen ansiomerkki

gaala-2015-kunniamerkit

Ansiomerkkien myöntämisperusteet ovat seuraavat:

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminnallaan tai erityisen merkittävällä teollaan edistänyt huomattavasti METKAn toimintaa.

Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka toiminnallaan tai merkittävällä teollaan on edistänyt METKAn toimintaa.

Kumpaakin merkkiä anotaan METKAn hallitukselta kirjallisesti. Ansiomerkkien myöntämisestä päättää METKAn edustajisto.