METKA 2020: Vaikuta opiskelijakuntaasi!

METKA 2020 Palautekysely

Miltä METKA näyttää vuonna 2020? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

METKAn vuosi 2019 lähestyy loppuaan, ja uuden vuoden ja vuosikymmenen suunnittelu on jo käynnissä. Opiskelijakunnan toiminta ei tietenkään ole mitään ilman opiskelijoita, joten haluamme kuulla myös teiltä, mitä mieltä olette olleet METKAsta kuluneen vuoden aikana!

Kysely on avoinna kaikille Metropolian opiskelijoille, olitpa METKAn jäsen tai et. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-20 minuuttia. Nyt on oiva tilaisuus kertoa kaikki, mitä mieleesi on saattanut nousta!

Kysely on avoinna 30.10.-15.12.2019. Kysely on anonyymi, ja kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastauksia käytetään METKAn vuoden 2020 toiminnan suunnittelun tukena.

Jos olet METKAn jäsen, sinulla on mahdollisuus osallistua Keskon lahjakortin arvontaan! Arvomme vastanneiden METKAn jäsenten kesken 3 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja. Jäsenyys tarkistetaan vasta kyselyn sulkeutuessa. Arvonnan säännöt voit lukea alla. Vastaajien tietoja käsitellään GDPR-säännösten mukaisesti.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä!

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA
PL 4000
00079 Metropolia

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki ”METKA 2020: Vaikuta opiskelijakuntaasi!” -kyselyyn vastaavat METKAn jäsenet, joiden jäsenyys on voimassa kyselyn päättymispäivänä 15.12.2019. METKAn vuoden 2019 luottamustoimijat (hallitus ja edustajisto) eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuvien kyselyyn vastaajien jäsenyydet tarkistetaan ennen arvontaa.

Aikataulu

30.10.-15.12.2019.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kyselylomakkeen lopussa täyttämällä pyydetyt yhteystiedot ja hyväksymällä arvonnan säännöt. Arvonnan säännöt hyväksytään jättämällä yhteystietonsa (opiskelijanumero, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
Voittaja arvotaan 17.12.2019.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Arvontaan osallistuvien kesken arvotaan 3 kpl Keskon 50 euron arvoisia lahjakortteja. Voitosta ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisimman pian arvonnan jälkeen voittajille. Voittajien nimiä ei julkaista.

Järjestäjän vastuu ja muut ehdot

Arvontaan osallistujat vapauttavat METKAn vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

METKA ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä METKAlle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, METKAlla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

METKA pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Mikäli voittaja ei nouda palkintoaan tai sovi sen säilyttämisestä 31.1.2020 mennessä, arvotaan uusi voittaja.

This post is also available in English.