Metropolian hallitus on päättänyt, että Leppävaaran kampus suljetaan viikon maanantaista 4.3. alkaen. Ajalla 25.2.-3.3. Leppävaaran kampuksella ei järjestetä lähiopetusta ollenkaan, vaan opetus toteutetaan poikkeusjärjestelyin, joissa hyödynnetään itsenäistä- ja verkko-opiskelua. Hallitus teki päätöksen asiasta kokouksessaan 21.2.2019.

”Leppävaaran kampuksen tilanne ei muuttunut aikaisemmasta eikä päätös toiminnan lopettamisesta kampuksella perustu uuteen tietoon, vaan opiskelijoiden ja henkilöstön turvallisuuden maksimointiin. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettei Metropolia enää jatka opetusta kampuksella, vaan se hoidetaan ennen väistöön muuttoa poikkeusjärjestelyin”, sanoo toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola.

Opiskelijat saavat yksityiskohtaiset tiedot opetuksen käytännön toteutuksesta viikolla 9 suoraan tutkinto-ohjelmista.

Parhaillaan haetaan väistötiloihin liittyvää ratkaisua. Väistöihin liittyvästä muutosta on tulossa tarkempi ohjeistus viikolla 9. Opiskelijat voivat noutaa kampukselta henkilökohtaiset tavaransa ennen kampuksen sulkemista 4.3.2019.

Opiskelijoille ja henkilöstölle tiedotetaan tilanteesta ja opetusjärjestelyistä säännöllisesti. Virallinen viestintäkanava on OMAn yleiset ja työtilojen tiedotteet.

Leppävaaran kampukseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia (vaatii OMA-kirjautumisen)

Leppävaaran kampuksen infotilaisuus 15.2.2019  (vaatii OMA-kirjautumisen)

Lisätietoa

Janne Salonen
Osaamisaluepäällikkö
Tieto- ja viestintätekniikka

Jorma Säteri
Osaamisaluepäällikkö
Kiinteistö- ja talotekniikka

This post is also available in English.