Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA ylpeänä esittää Maria Jokista SAMOKin puheenjohtajaksi 2018!

Maria on toiminut kuluvana vuonna opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana vastaten opiskelijakunnan johtamisesta, sidosryhmäyhteistyöstä ja kuntavaaleista.

“Samok tarvitsee vahvan johtajan, joka kestää epävarmuutta ja pystyy kuuntelemaan kenttää herkällä korvalla haasteellisissa olosuhteissa, joissa kattojärjestömme asema ei ole horjumaton.” Maria linjaa. “Opiskelijakunnat muodostavat yhdessä SAMOKin ja SAMOK on juuri niin vahva kuin opiskelijakunnatkin ovat.”

”Maria johtaa opiskelijakuntaa ammattitaidolla ja rakkaudesta opiskelijaliikkeeseen. Hän ottaa haasteen kuin haasteen vastaan varauksetta eikä pelkää uusien kontaktien luomista. Yhteistyö Marian kanssa on helppoa ja hedelmällistä. Hän ottaa muiden mielipiteet huomioon ja kokoaa ratkaisun niiden pohjalta.” kommentoi METKAn edustajiston puheenjohtaja Outi Häkkinen.

Maria on toiminut aikaisemmin opiskelijakunnan varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä sekä kulttuurialan opiskelijayhdistyksessä. Hänen kuntavaalikampanjansa Helsingissä tuotti ensikertalaiselle paikat tasa-arvo- ja kaksikielisyystoimikunnassa.

Maria on tavattavissa SAMOKin kesäseminaarissa ja siellä järjestettävässä tyrkkypaneelissa sekä opiskelijakuntien vuosijuhlilla ja verkossa. Hänen kampanjaansa voi seurata Facebook- sivulla facebook.com/MariaJokinen2018 ja twitterissä @mariajjokinen.

Lisätietoja antavat:

Ehdokas
Maria Jokinen
050 355 5045 tai maria.jokinen[ät]metkaweb.fi

Kampanjapäällikkö
Valtteri Markula
050 355 5300 tai valtteri.markula[ät]metkaweb.fi

This post is also available in English.