Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA esittää Otto Rosenlundia Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin hallitukseen.

Otto toimii tällä hetkellä Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn hallituksen varapuheenjohtajana osana edunvalvontatiimiä.

Otto on 27-vuotias tieto- ja viestintätekniikan insinööriopiskelija Espoosta. Opintojensa ohella Otto on osallistunut aktiivisesti opiskelijoiden edunvalvontatoimintaan niin METKAssa, kuin aiemmin Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOssa edustajiston puheenjohtajana.

”Tuleva vuosi on erityisesti vaalien vuosi, joten SAMOKin täytyy olla valppaana vaikuttamassa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla meidän ammattikorkeakouluopiskelijoiden edun mukaisesti. Lisäksi opiskelijakuntien liiton täytyy antaa oikeanlainen tuki opiskelijakunnille niin kunnalliseen, kuin alueelliseenkin edunvalvontaan”, Otto Rosenlund linjaa.

Otto on ollut mukana pääkaupunkiseudun opiskelijoiden World Student Capital – verkoston kuntavaalityössä ja johtanut verkoston maakuntavaalivaikuttamista verkoston puheenjohtajana vuonna 2018.

Otto on tavattavissa syksyllä SAMOKin ja opiskelijakuntien tapahtumissa, sekä sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja antavat:

Ehdokas
Otto Rosenlund
050 355 5283
otto.rosenlund@metkaweb.fi

Kampanjapäällikkö
Valtteri Markula
050 355 5300
valtteri.markula@metkaweb.fi

This post is also available in English.