Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA hakee innostavaan ja joustavaan  työympäristöön edunvalvonta-asiantuntijaa ajamaan laaja-alaisesti opiskelijoiden etua sille kuuluvalle tasolle.

METKA on opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka vastaa noin 16 500 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijan edunvalvonnasta.

Edunvalvonta-asiantuntijana vastaat edunvalvonta-asioiden valmistelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta yhdessä hallituksen jäsenten kanssa. Suurimman osan työajasta vie yhteistyö ja tiedonvälitys METKAn hallituksen ja sidosryhmien välillä. Vastaat niin opiskelijaedustajien valintaprosesseista ja koulutuksista, kuin opiskelijoiden auttamisesta edunvalvonta- ja oikeusturvatapauksissa.

Tulevalla henkilöllä tulee olla tuntemusta opiskelijoiden edunvalvonnan teemoista, kuten koulutuspolitiikasta, sosiaalipolitiikasta ja kaupunkipolitiikasta. Lisäksi poliittisten prosessien tuntemus, esim. kuntatason päätöksenteosta on olennaista.

Hakijoilta edellytämme tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja. Arvostamme hyviä viestintätaitoja ja verkostoitumistaitoja, sekä esiintymisvalmiutta spontaaneihinkin vaikuttamistilanteisiin.

Edellytämme sinulta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

METKA tarjoaa työntekijöilleen rennon, joustavan ja yllätyksellisen työympäristön. Saat myös erinomaisen mahdollisuuden kokea korkeakoulukulttuuria sisältä käsin.

Edunvalvonta-asiantuntijan palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. METKA mahdollistaa kouluttautumisen töiden ohella, tarjoaa työntekijöilleen liikunta etuja ja on aidosti joustava työyhteisö, jossa on liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)metkaweb.fi 10.06.2019 klo 23:59 mennessä, otsikolla Edunvalvonta-asiantuntija.

Haastattelut tullaan järjestämään 17.6. ja 18.6. klo 8-17 välillä. Varaathan nämä ajat kalenteristasi.

Toivomme että valittava henkilö voi aloittaa työt elokuun alussa.

Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Pekka Petäkoski p. +358 50 3555 199 / pekka.petakoski(a)metkaweb.fi

Hallituksen puheenjohtaja Linda Lindgren puh. +358 50 355 5300 / linda.lindgren(a)metkaweb.fi

Puhelimitse meidät tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-17 välillä.