Ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntija

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA hakee innostavaan ja joustavaan työympäristöön Ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntijaa kehittämään METKAn tutorointia 2020-luvulle.

METKA on opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka vastaa noin 16 500 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijan edunvalvonnasta.

Tutoroinnin asiantuntijana vastaat niin vertaistutoroinnin kuin kansainvälisten opiskelijoiden tutoroinnin koordinoinnista sekä kehittämisestä. Työhön kuuluu lisäksi suurena osana tutoreille järjestettävien koulutusten ja tapahtumien organisointi yhteistyössä opiskelijakunnan tutorsektorin toimijoiden kanssa. Olet avainasemassa luomassa korkeakouluopiskelijoiden kulttuuria.

Odotamme hakijalta valmiutta toimia työssään myös häirintäyhdyshenkilönä. Häirintäyhdyshenkilökoulutus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme sinut. Sinun tulee suhtautua kaikkiin häirinnän muotoihin vakavasti ja haluat auttaa häirintää kohdanneita opiskelijoita neutraalina osapuolena.

Oletko halunnut vaikuttaa siihen, miten opiskelijoihin suhtaudutaan? Nyt on oivallinen aika vaikuttaa opiskelijoiden yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon liittyviin asioihin. Lisäksi olet mukana yhdessä muiden työntekijöiden kanssa vaikuttamassa opiskelijoiden hyvinvointiin.

Hakijoilta edellytämme tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja. Arvostamme työkokemusta tai harrastuneisuutta järjestökentältä, organisointikykyä, sosiaalisia taitoja sekä luovaa kykyä kehittää opiskelijakunnan tutortoimintaa eteenpäin uusilla ideoilla.

Edellytämme suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi kiinnostuneisuuden kansainvälisiin asioihin korkeakoulukentällä.

METKA tarjoaa työntekijöilleen rennon, joustavan ja yllätyksellisen työympäristön. Saat myös erinomaisen mahdollisuuden kokea korkeakoulukulttuuria sisältä käsin.

Ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntijan palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)metkaweb.fi 2.5.2019 mennessä, otsikolla Ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntija. Haastattelut käydään viikolla 19.

Ensimmäiset perehdyttämispäivät ovat 20-24.5.19 sekä 27-29.5.19 ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joko viikolla 31 tai 32.

Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Pekka Petäkoski p. +358 50 3555 199 / pekka.petakoski(a)metkaweb.fi

Hallituksen puheenjohtaja Linda Lindgren puh. +358 50 355 5300 / linda.lindgren(a)metkaweb.fi

Puhelimitse meidät tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-17 välillä.

This post is also available in English.