Opiskelijakortti

Opiskelijan tunnusmerkki on virallinen opiskelijakortti! Opiskelijakortilla saat opiskelijan edut ja hinnat valtakunnallisesti. METKAlaisten käytössä on kaksi digitaalista opiskelijakorttia, sekä Tuudossa että Pivossa. Lataa jompikumpi tai vaikka molemmat puhelimesi sovelluskaupasta!

Tuudo on opiskelijaelämää etenkin opinnoissa helpottava sovellus: löydät sieltä opiskelijakorttisi lisäksi myös muun muassa lukujärjestykset, ruokalistat ja opiskelijan hyvinvointipalvelut, METKAn jäsenkorttia unohtamatta. Tuudon käyttöön tarvitset ainoastaan Metropolian kirjautumistunnukset, et muuta.

Pivo on opiskelijaetuihin keskittyvä sovellus, josta löydät lukuisia opiskelijaetuja koko Suomesta. Pivon käyttöönottoa varten
tarvitset pankkitunnuksesi. Pivo on tarjolla METKAn jäsenille.

Näin saat opiskelijakortin käyttöösi

Lataa digitaalinen opiskelijakortti ja olet kiinni sinulle kuuluvissa opiskelijaeduissa!

Tuudo

  1. Asenna Tuudo-sovellus:
    Google Play Store (Android-laitteet)
    AppStore (iOS-laitteet)
  2. Kirjaudu Tuudoon Metropolian käyttäjätunnuksillasi
  3. Valitse Tuudon korttilompakosta Opiskelijakortti (vasemmalle avautuvan valikon yläkulmassa)
  4. Ota kuva korttiisi
  5. Ala nauttia opiskelijaeduista!

Pivo

Pivon löydät sovelluskaupastasi! Tarvitset Pivon opiskelijakortin käyttöönottoa varten verkkopankkitunnuksesi. Kuva lisätään sovelluksessa käyttöönoton aikana.

Muovinen opiskelijakortti

Olemme uudistamassa muovisen opiskelijakortin tilausjärjestelmää, ja päivitämme tiedot muovisen opiskelijakortin tilaamisesta heti, kun kortteja voi taas tilata. Muovista opiskelijakorttia ei siis ole valitettavasti tällä hetkellä saatavilla. Jos et halua tai voi käyttää digitaalisia opiskelijakortteja, pyydä todistus opiskelijastatuksesta Metropolian opiskelijapalveluista.

This post is also available in English.