Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn hallitus on valinnut jäsenpalvelun ja kansainvälisten asioiden asiantuntijaksi Paavo Nisulan. Nisula sai vastikään valmiiksi filosofian maisterin tutkintonsa Jyväskylän yliopistossa, ja hän on suorittanut samanaikaisesti myös musiikkipedagogin (AMK) tutkinnon Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. AMK-opintojensa aikana hän oli mukana opiskelijakuntatoiminnassa niin opiskelijayhdistyksen luottamustoimissa kuin opiskelijakunta JAMKOn koulutuspoliittisena vastaavana vuonna 2014.

Tehtävässään Nisula tulee työskentelemään METKAn kansainvälisen tutoroinnin sekä jäsenpalveluiden parissa. “Päädyin opiskelijayhdistystoimintaan mukaan jo opintojeni alkuvaiheessa kavereiden innostamana, ja sillä tiellä jatketaan työelämässäkin. Mahtavaa päästä edelleen tekemään töitä opiskelijoiden hyväksi, tällä kertaa METKAn riveissä”, Nisula kertoo.

“Uskon Paavon tuovan uutta tuoretta näkemystä METKAn jäsenpalveluiden ja tutoroinnin kehittämiseen. Hänessä myös yhdistyy hienolla tavalla kokemus järjestöistä duaalimallin molemmilta puolin sekä pedagoginen ja viestinnällinen osaaminen”, toteaa METKAn hallituksen puheenjohtaja Valtteri Markula.

METKAn toimiston väki toivottaa Paavon lämpimästi tervetulleeksi porukkaan!

Lisätietoja:

Valtteri Markula
Hallituksen puheenjohtaja
valtteri.markula@metkaweb.fi
050 355 5300

Pekka Petäkoski
Toiminnanjohtaja
pekka.petakoski@metkaweb.fi
050 355 5199

This post is also available in English.