TIEDOTE
Julkaisuvapaa HETI
Helsingissä 21.11.2018

Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn vuoden 2019 edustajisto järjestäytyi kokouksessaan 21.11.2018. Järjestäytymiskokouksessa edustajisto valitsi itselleen ensi vuodeksi puheenjohtajiston, hallituksen puheenjohtajiston, hallituksen jäsenet sekä opiskelijakunnan äänenkäyttäjän opiskelijapalvelut oy:n yhtiökokoukseen.

Edustajisto valitsi puheenjohtajakseen Hanna Kivimäen (Metropolian kulttuurialojen opiskelijat – Kupla) ja varapuheenjohtajakseen Linnea Leinosen (Super Sote).

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Linda Lindgren (sosionomi) ja varapuheenjohtajaksi Kiia Wilander (talotekniikka). Hallituksen jäseniksi valittiin äänestyksellä Jani Mastola (rakennusalan työnjohto), Susanna Ronkainen (digitaalinen viestintä), Ronja Stiles (terveydenhoito), Anni Tilli (European Business administration) ja Anu Toljamo (ensihoito). Ehdokkaita hallitukseen oli 7 kappaletta.

”Ensi vuotta sävyttää supervaalivuosi ja Metropolian vilkkaina jatkuvat kampusmuutos. Näissä asioissa opiskelijakunnalla on erityinen vastuu olla aktiivinen ja pitää huolta että opiskelijoiden ääni ja mielipide kuuluu.” linjaa tuore hallituksen puheenjohtaja Linda Lindgren.

Edustajisto valitsi myös opiskelijakunnan äänenkäyttäjäksi Opiskelijapalvelut Oy:n yhtiökokouksiin vuodelle 2019 Linda Lindgrenin ja hänen varahenkilökseen Kiia Wilanderin.

Lisätiedot
METKAn hallituksen puheenjohtaja 2018
Valtteri Markula
valtteri.markula@metkaweb.fi

METKAn hallituksen puheenjohtaja 2019
Linda Lindgren
linda.lindgren@metropolia.fi

This post is also available in English.