Opiskelijakunta METKAn kehitysviestintähankkeen huipennus on vieraamme Paul Semehin luento 12.9.2013 klo 16 Sofianlehdonkadun auditoriossa. Luennon aihe on ”Helping Africa help itself: Aid or Cooperation” ja Semeh tulee Ghanasta asti kertomaan meille globaaleista kehityskysymyksistä, kehitysmaiden todellisuudesta, lasten oikeuksista ja koulutuksesta. 

Vaikka METKA kamppaileekin opiskelijoiden paremmasta asemasta, on silti todettava, että meillä täällä Suomessa asiat ovat aika mukavasti. Ruoka, turvallinen koti sekä maksuton koulutus kaikilla asteilla ovat meille etuoikeus. Näin ei kuitenkaan ole kaikkialla maailmassa. METKA on päätänyt ryhtyä globaalin vastuun kantajaksi ja aloitimme omaa kehitysyhteistyötoimintaamme keväällä 2013. 

Tämä tapahtuma on tuettu Suomen ulkoasiainministeriön viestintä ja kehityskasvatustuella. Suomen Ulkoasiainministeriö on myöntänyt METKA:lle hanketukea vuoden kestävälle kehitysviestintähankkeelle. Hankkeen tarkoitus on viestiä Suomen kehityspolitiikasta, kehitysyhteistyöstä ja siihen liittyvistä ajankohtaisista teemoista. 

Lisätietoa hankkeesta METKAn blogissa: http://metkaweb.fi/kehysta-ajatukset/

Kysy lisää hankkeen koordinaattorilta: Susanna Halinen, susanna.halinen@metkaweb.fi, 044 7929 408