04/03/2016

Myllypuron kampuksen alkupamaus 4.3.2016

Myllypuron alkupamaus

METKAn hallituksen puheenjohtaja Emmi Paajanen valmistautuu laukaisemaan Myllypuron alkupamauksen

Myllypuron alkupamaus

Metropolian projektijohtaja Seija Ristimäki lausuu megafoniin avaussanat

Myllypuron alkupamaus

Metropolian alumneista koostuva orkesteri soittaa fanfaarin juuri ennen räjäytystä

Myllypuron kampuksen alkupamauksessa suurta punaista nappia painoi METKAn hallituksen puheenjohtaja Emmi paajanen. Pamausta seuranneessa tilaisuudessa Emmi piti seuraavan puheen:

Hyvät kaupungin edustajat, Metropolian väki ja muut kuulijat, olen Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn hallituksen puheenjohtaja Emmi Paajanen, ja aion lausua teille muutaman sanan siitä, mitä kampusuudistus voi parhaimmillaan merkitä opiskelijoille.

Tällä hetkellä me Metropolian opiskelijat olemme levittäytyneet lähes 20 erikokoiseen toimipisteeseen ympäri pääkaupunkiseutua. On helppoa lokeroitua oman alan opiskelijoiden kanssa pieneen kuplaan, eikä poikkitieteellisyys toteudu vielä aidosti. Kurssien ottaminen muiden alojen tarjonnasta on haastavaa jo pelkästään toimipisteiden lukumäärän vuoksi. Metropolian kampusuudistusprojekti on rohkea loikka kohti avoimempaa korkeakouluyhteisöä ja aidosti laajaa opintotarjontaa – eli juuri sitä, mitä me opiskelijat kaipaamme!

Opiskelijakunta METKAlle kampusuudistus tarkoittaa myös opiskelijoiden palvelutarjonnan kohentumista. On ensisijaisen tärkeää, että tukipalvelut ovat oman kampuksen läheisyydessä. Jatkossa myös opiskelijakunta kykenee palvelemaan jokaista opiskelijaa tämän omalla kampuksella – oli kyse sitten jäsenpisteestä, liikuntatunneista tai kahvilapalveluista. Haluamme olla mukana edistämässä opiskelijan arjen henkistä ja fyysistä hyvinvointia, jonka kampusuudistus mahdollistaa meille entistä paremmin.

Uskon, että tänään alkunsa saava Metropolian kampus tulee synnyttämään Myllypuroon aivan omanlaisensa, itä-helsinkiläisen opiskelijakulttuurin. Kannustan päättäjiä ja asukkaita ottamaan kaiken irti tänne muuttavien opiskelijoiden läsnäolosta – he ovat tulevaisuuden toivo, voimavara ja elinvoimaisen pääkaupunkiseudun rakentajat!

Myllypuron alkupamaus

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen puhuu tilaisuudessa Liikuntamyllyssä

Myllypuron alkupamaus

Toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolan puhe

Myllypuron alkupamaus

METKAn hallituksen puheenjohtaja Emmi Paajanen pitää puheensa

METKAn hallituksen puheenjohtaja Emmi Paajanen ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola hetkeä ennen alkupamausta

METKAn hallituksen puheenjohtaja Emmi Paajanen ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola hetkeä ennen alkupamausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *