Metropolian kaikki IT-palvelut ovat poissa käytöstä pe 11.10. klo 16 alkaen. Katko päättyy viimeistään tiistaina 15.10. Katko koskee kaikkia Metropolian verkossa olevia palveluja ja työkaluja, eli mm. sähköpostia, verkkosivuja, intraa, Moodlea ja pilvipalveluita. Metropolian kiinteä verkkoyhteys tai verkkolevyasemat eivät myöskään ole toiminnassa katkon aikana.

Tuudon opiskelijakortti ja METKAn jäsentunniste näkyvät käyttäjille myös katkon aikana, jos kortti on voimassa ja korttia on katsottu Tuudossa 21.9. jälkeen. Varmista siis opiskelijakorttisi toiminta myös viikonloppuna avaamalla Tuudon opiskelijakortti ennen katkon alkua.

Tietoliikennekatkon vuoksi METKA on päättänyt jatkaa vertais- sekä vaihtaritutorhakuja ensi viikon perjantaihin asti, eli haut päättyvät perjantaina 18.10. klo 23.55. Tutorvastaavien hakuja ei ole mahdollista pidentää koulutusten aikataulujen vuoksi. Tutorvastaavaksi voi kuitenkin poikkeuksellisesti hakea sähköpostitse tietoliikennekatkon aikana. Tarkemman ohjeen tähän voit lukea täältä.

Katkon etenemistä voit seurata osoitteessa http://metropoliamuuttaa.fi.

Metropolian tiedotteen aiheesta voit lukea klikkaamalla OMA:n etusivun banneria “Metropolian kaikki IT-palvelut poissa käytöstä 11.-15.10.2019”.

This post is also available in English.