FRANK_APP_PROMO_5_2_FIN

Frank App -applikaation myötä opiskelijuuden voi jatkossa todistaa nopeasti ja luotettavasti digitaalisella opiskelijakortilla!

Perinteinen opiskelijakortti, jonka voimassaolo todennetaan tarralla, ei ole juuri muuttunut vuosikymmeniin ja sen saaminen vie 2–3 viikkoa. Nyt opiskelijajärjestön jäsenmaksun maksanut saa digitaalisen kortin käyttöönsä kaikkine etuineen parissa minuutissa! Tunniste on aina ajan tasalla ja kortti kulkee mukana puhelimessa.

Ilmainen Frank App on vapaasti ladattavissa Google play -kaupasta ja App Storesta. Opiskelijan on oltava opiskelijakuntansa jäsen ja läsnäoleva kuluvalla lukukaudella voidakseen aktivoida digitaalisen opiskelijakortin ja hyödyntääkseen opiskelija-alennukset. Etukarttaa pääsee selaamaan myös ennen kuin on liittynyt jäseneksi!

Lue lisää ja lataa sovellus

Frank on 2013 perustettu opiskelijoiden oma etupalvelu ja opiskelijatunnisteiden tarjoaja, joka tuo vuonna 2016 ensimmäisenä toimijana Suomessa digitaalisen opiskelijakortin ilmaiseksi opiskelijoille. Frank on koonnut yhteen kaikki Suomen parhaat opiskelijaedut ja tarjonnut yrityksille kanavan tavoittaa opiskelijoiden laaja joukko. Frankin omistavat opiskelijajärjestöt SAMOK, SAKKI, SLL ja SYL sekä opiskelijataustainen Kilroy.