Digitaalinen opiskelijakortti

FRANK_APP_PROMO_5_2_FIN

Nyt voit saada digitaalisen opiskelijakortin, joka kulkee mukana puhelimessasi! Lataa Frankin sovellus puhelimeesi tästä latauslinkistä tai hakemalla ”Frank app” sovelluskaupastasi! Sovellus toimii Android- ja iOS-puhelimilla.

app-store-badge play-store-badge

Opiskelija-alennukset kartalla

Sovelluksessa näet opiskelija-alennukset kartalla ja näet nopeasti, missä on sijaintiasi lähimmät tärpit! Tätä ominaisuutta voit käyttää myös ilman voimassaolevaa opiskelijakorttia.

frank-app-kartta

Digitaalinen opiskelijakortti

Voit aktivoida myös digitaalisen opiskelijakortin, kun olet maksanut jäsenmaksun lukuvuodelle 2017-2018 tai syksylle 2017! Puhelimen ruudulta näytettävällä kortilla todistat olevasi opiskelija.

Jos olet uusi opiskelija, maksat lukuvuositarran korttitilauksen yhteydessä. Jos puolestaan omistat jo opiskelijakortin, mutta sinulta puuttuu voimassa oleva jäsenyys, voit maksaa jäsenyyden joko M-pisteellä tai METKAn tilille (ohjeet jäsenyyden maksamiseen tilisiirrolla).

frank-app_digikortti

Kysymyksiä digikortista

Q: Saanko digikortilla samat edut kuin muovikortilla?
A: Lyhyesti: Kyllä

Q: Olen maksanut jäsenmaksun syyslukukaudelle 2017. En pysty silti aktivoimaan digikorttia.
A: Tietojen päivittymisessä Frankin rekisteriin kestää muutama päivä. Jos aktivointi ei silloinkaan onnistu odottelun jälkeen, ota meihin yhteyttä.

Kirjaamme jäsenyytesi rekisteriin lukuvuositarran noutamisen yhteydessä. Jos olet maksanut jäsenyyden tilille etkä tule vielä hakemaan tarraa, saat digikortin nopeiten toimimaan lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen palaute@metkaweb.fi.