Digitaalinen opiskelijakortti

FRANK_APP_PROMO_5_2_FIN

Nyt voit saada korttisi kylkeen myös digitaalisen opiskelijakortin, joka kulkee mukana puhelimessasi! Lataa Frankin sovellus puhelimeesi tästä latauslinkistä tai hakemalla ”Frank app” sovelluskaupastasi! Sovellus toimii Android- ja iOS-puhelimilla.

Digitaalinen opiskelijakortti on muovisen opiskelijakortin lisäpalvelu, jonka voit ottaa halutessasi käyttöön ja joka ei maksa sinulle mitään.

app-store-badge play-store-badge

Opiskelija-alennukset kartalla

Sovelluksessa näet opiskelija-alennukset kartalla ja näet nopeasti, missä on sijaintiasi lähimmät tärpit! Tätä ominaisuutta voit käyttää myös ilman voimassaolevaa opiskelijakorttia.

frank-app-kartta

Digitaalinen opiskelijakortti

Voit aktivoida myös digitaalisen opiskelijakortin, kun olet maksanut jäsenmaksun lukuvuodelle 2016-2017 tai syksylle 2016! Puhelimen ruudulta näytettävällä kortilla todistat olevasi opiskelija.

Jos olet uusi opiskelija, maksat lukuvuositarran korttitilauksen yhteydessä. Jos puolestaan omistat jo opiskelijakortin, mutta sinulta puuttuu voimassa oleva jäsenyys, voit maksaa jäsenyyden joko M-pisteellä tai METKAn tilille (ohjeet jäsenyyden maksamiseen tilisiirrolla).

frank-app_digikortti

Kysymyksiä digikortista

Q: Saanko digikortilla samat edut kuin muovikortilla?
A: Digikortti on syyslukukauden 2016 uutuus ja työtä sen tunnettuuden eteen tehdään vielä. Joissain paikoissa digikortti voi siis olla uusi tuttavuus henkilökunnalle.

HSL hyväksyy digikortin matkakortin opiskelijastatuksen päivittämiseen omilla palvelupisteillään Rautatientorilla, Itä-Pasilassa ja Itäkeskuksessa. Kuntien yhteispalvelupisteillä digikortti ei vielä kelpaa.

Q: Voinko tilata pelkän digikortin?
A: Tällä hetkellä METKAn jäsenille ei ole mahdollista tilata pelkkää digikorttia. Digikortti on fyysisen opiskelijakortin lisäpalvelu, joka ei maksa sinulle mitään. Tarvitset muovikortin myös HSL:n matkakortin päivittämiseen, joten se on yhä tarpeen.

Q: Opiskelijakortissani on lukuvuositarra 2015-2016 ja jäsenyyteni on yhä voimassa. Miksi en pysty aktivoimaan Frankin digitaalista opiskelijakorttia?
A: Digikortin aktivoimiseen vaaditaan kuluvan lukuvuoden jäsenyys.

Q: Olen maksanut jäsenmaksun syyslukukaudelle 2016. En pysty silti aktivoimaan digikorttia.
A: Tietojen päivittymisessä Frankin rekisteriin kestää tovi. Yleensä seuraavana päivänä jäsenyytesi päivittämisestä aktivoinnin pitäisi olla mahdollista. Jos aktivointi ei silloinkaan onnistu, ota meihin yhteyttä.

Kirjaamme jäsenyytesi rekisteriin lukuvuositarran noutamisen yhteydessä. Jos olet maksanut jäsenyyden tilille etkä tule vielä hakemaan tarraa, saat digikortin nopeiten toimimaan lähettämällä kuitin maksusta osoitteeseen palaute@metkaweb.fi.