Uusi vuosi on alkanut ja METKAlla on täysi tohina päällä! M-piste palvelee normaalien aukioloaikojensa mukaisesti, joten suuntaa sinne, mikäli kevätkauden lukuvuositarra puuttuu opiskelijakortista! Kevätlukukauden jäsenyys maksaa 20 € ja siihen hintaan jäsenyys on voimassa syyskuun loppuun asti. Nyt jäsenyys kannattaa entistä enemmän, sillä opiskelijakortilla saat kaikista Siwoista ja Valintataloista 5% alennuksen ruokaostoksistasi!

Jos opiskelijakortti vielä puuttuu lompakosta, niin tilaa sellainen täältä! Samalla liityt opiskelijakuntasi jäseneksi.

Myös METKAn liikuntapalvelut käynnistyvät: useimmissa toimipisteissä tunnit alkavat 18.1.2016. M-pisteeltä saat myös liikuntapassin, jolla osallistut lukuisille ryhmäliikuntatunneille niin usein kuin haluat! Liikuntapassi koko kevätkaudelle maksaa 38 €. Tutustu lajitarjontaan osoitteessa metkaliikunta.fi!

Metka Cafe on avannut ovensa Tukholmankadulla. Bulevardilla viimeistellään remonttia ja ovet aukeavat keskiviikkona, sillä kahvila on siirtynyt kokonaan uusiin tiloihin päärakennuksen pohjakerrokseen! Maista myös kahvilan vegaanihaasteen tarjontaa, herkullisia salaatteja ja sämpylöitä!

Hyvää uutta vuotta 2016 ja tervetuloa mukaan METKAn tarjoamaan toimintaan!