Muut opiskelijaedustajapaikat

Opiskelijoilla on Metropolian lakisääteisten toimielinten ja neuvottelukuntien lisäksi edustajia erilaisissa Metropolian työryhmissä ja korkeakoulun ulkopuolisisissa toimielimissä. Auki olevat paikat näihin toimielimiin löytyvät Vaalikuulutus-sivulta ja valinnan edustajista tekee METKAn hallitus.

Metropolian kampustyöryhmät

Kullakin Metropolian tulevista neljästä kampuksesta on kampustyöryhmä, joka käsittelee uusien tai remontoitavien kampusten rakentamista, suunnittelua ja sisustamista. Kaikissa ryhmissä on opiskelijaedustus. Esimerkiksi Myyrmäessä METKAn edustajat ovat puolustaneet tarpeeksi laajoja liikuntatiloja ja tiloja opiskelijajärjestöille. Jos haluat saada tietoa mitä kampuksilla on tapahtumassa, sinulla on hyvä idea tai jokin ongelma kaipaa korjaamista, ota yhteyttä METKAn edustajiin! (Sähköpostit: etunimi.sukunimio@metkaweb.fi)

Arabia
Maria Jokinen
Iman Tuulenvirta

Leppävaara
Miihkali Härkönen
Veli-Matti Wirta

Myllypuro
Lauri Karhunen
Krista Mahlamäki
Pekka Petäkoski

Myyrmäki
Jani Nieminen
Nelli-Maria Sarasmaa
Matti Tujula

HOAS

Opiskelijakunta asettaa edustajat HOASin hallitukseen, valtuuskuntaan ja asumisen yhteistyöelimeen yhteistyössä muiden äänivaltaisten opiskelija- ja ylioppilaskuntien kanssa. Kaudet ovat kahden vuoden mittaisia. Lisätietoa HOAS:in omilta sivuilta: www.hoas.fi

HOAS:in valtuuskunta:
Jäsen: Emil Bulut
Varajäsen: Nelli-Maria Sarasmaa

Sivua muokattu viimeksi 15.4.2016