Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Edustajiston 1. ylimääräinen kokous

24.1. klo 18:00 - 20:00

Tervetuloa tutustumaan METKAn edustajiston toimintaan, ja kertomaan omia mielipiteitäsi! Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki METKAn jäsenet, eli voimassa olevan opiskelijakortin omistavat metropolialaiset. Otathan fyysisen tai digitaalisen opiskelijakortin mukaan kokoukseen!

Edustajiston kokous järjestetään Metropolian Bulevardin kampuksella (Bulevardi 31) tilassa P317 klo 18:00

Kokouksen esityslistalla on seuraavat asiat:

  • Lisätalousarvio vuodelle 2018
  • Ansiomerkkien myöntäminen ansioituneille METKAn aktiiveille

Lisätietoa kokouksesta ja käsiteltävistä asioista voi tiedustella edustajiston puheenjohtajalta (nea-maria.tormanen@metkaweb.fi)

Metropolian opiskelijoista koostuva edustajisto on olemassa opiskelijoita varten. Edustajistolla on päätäntävalta merkittävistä opiskelijaa koskettavista asioista, kuten METKAn järjestämistä tapahtumista ja palveluista sekä opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Siksi on tärkeää, että juuri sinä olet paikalla kertomassa mielipiteesi! Äänioikeutettuja kokouksessa ovat syksyisin vaaleissa valitut edaattorit, mutta kaikilla jäsenillä on kokouksissa oikeus kertoa mielipiteensä.

Edarin meininkiä voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #metkaedari. Linkki kokouksen livestreamiin julkaistaan kokouksen alkaessa kokouksen facebook-tapahtumassa.

Kokouskieli on suomi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.1.
Aika:
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Metropolian Bulevardin kampus
Bulevardi 31
Helsinki, 00180 Suomi

Järjestäjä

Opiskelijakunta METKA
Puhelin:
044 745 4662
Sähköposti:
metka@metkaweb.fi