Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Edustajiston kokous

8.10.2018 klo 17:00 - 19:00

Tervetuloa METKAn edustajiston 7. ylimääräiseen kokoukseen! Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki METKAn jäsenet. Otathan opiskelijakortin mukaan kokoukseen!

Tila: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Bulevardi 31 (00180 Helsinki), tila P317.

Metropolian opiskelijoista koostuva edustajisto on olemassa opiskelijoita varten. Edustajistolla on päätäntävalta merkittävistä opiskelijaa koskettavista asioista, kuten METKAn järjestämistä tapahtumista ja palveluista sekä opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Siksi on tärkeää, että juuri sinä olet paikalla kertomassa mielipiteesi! Äänioikeutettuja kokouksessa ovat vaaleissa valitut edaattorit, mutta kaikilla jäsenillä on oikeus kertoa mielipiteensä.

Kokouksessa asialistalla on World Student Capitalin esitys WSC:n yhdistyksen säännöiksi, Opiskelijoiden liikuntaliiton liittokokoukseen lähetettävät edustajat, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin liittokokouksen tavoitteet sekä Opku6-palvelutarjonnan tulevaisuus.

Kokouksen esityslista löytyy täältä:
http://metkaweb.fi/wp-content/uploads/2018/10/Edustajisto_ESL_7_ylim%C3%A4%C3%A4r%C3%A4inen.pdf

Huom! Edaattoreiden (varsinaisten ja varajäsenten) tulee ilmoittaa poissaolostaan edustajiston puheenjohtajalle osoitteeseen nea-maria.tormanen@metkaweb.fi.

Edarin meininkiä voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #metkaedari. Linkki kokouksen livestreamiin julkaistaan kokouksen alkaessa.

Kokouskieli on suomi.

This post is also available in Suomi.

Details

Date:
8.10.2018
Time:
17:00 - 19:00

Venue

Metropolian Bulevardin kampus
Bulevardi 31
Helsinki, 00180 Suomi

Organizer

Student Union METKA
Email:
metka@metkaweb.fi
Website:
metkaweb.fi

This post is also available in Suomi.