Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaljaasi 2019

3.11.2019 - 5.11.2019

Älä ruikuta rannalla – Valloita viidakko laivalla!

Tervetuloa matkalle Suomen mahtavimmalle opiskelijaristeilylle ja kokemaan Kaljaasin 41 tunnin mittainen matka viidakon saloihin. Kaljaasi on opiskelijoiden ja opiskelijamielisten oma bileristeily Tukholmaan ja takaisin, joka järjestetään vain kerran vuodessa!

Kaljaasi 2019 on järjestyksessään jo 12. Kaljaasiristeily, ja meno tulee olemaan vähintään yhtä mahtavaa, jopa mahtavampaa, kuin aiempina vuosina! Järisyttävää ohjelmaa riittää läpi koko matkan, juhlat jatkuvat aina aamuun saakka ja baarit palvelevat janoisia sankareita kukonlauluun asti.

Ohjelmistossa mukana ovat tuttuun tapaan muun muassa allasbileet ja kaikkien kestosuosikiksi noussut Darrabingo. Bilettäjiä tanssittavat huippu-dj:t ja syksyllä myöhemmin paljastettava pääesiintyjä! Kalja-approakaan ei ole unohdettu. Luvassa on myös vaikka mitä muuta huikeaa spektaakkelia!

Lipunmyynti alkaa pian, joten seuraa tapahtumaa ja saa tärkeä info ajoissa. Hinnat sisältävät hyttipaikan, ruokakupongin, haalarimerkin sekä mielettömän ohjelman läpi risteilyn!

Tänä vuonna laivan käytävät täyttyvät viidakon villeimmistä Tarzaneista, Janeista ja eläimistä, samalla kun laiva on lastattu liaaneilla ja parhaalla viidakkomeiningillä! Löydä oma sisäinen viidakkosielusi ja päästä viidakko valloilleen!

Lue lisää: www.kaljaasiristeily.fi
#kaljaasi2019 #kaljaasiristeily

This post is also available in English.

Tiedot

Alkaa:
3.11.2019
Loppuu:
5.11.2019
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1350744228413369/

This post is also available in English.