Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

METKAn Wiikon Wappu

20.4. - 1.5.

7€ - 10€

Tänä vuonna METKAn Wiikon Wappu saapuu parempana ja pidempänä kuin koskaan. Wappu alkaa tänä vuonna perjantaina 20.4. eeppisellä Wappukuntoon 2018 -tapahtumalla, joka on myös ensimmäinen tilaisuus noutaa wappupassisi!

Wappuwiikon aikana löytyy jokaiselle jotakin: ohjelmassa on kaikenlaista aina HTO:n juomajoogasta suosittuun UIO:n mölkkyturnaukseen ja Voice of Metropolia -karaokekilpailusta erilaisiin kierroksiin niin Suomenlinnassa, Helsingin keskustassa kuin Hämeentien varrellakin!

Koko viikko huipentuu Wappuaaton päätapahtumaan Kaisaniemessä sekä Wappupäivään Kaivopuistossa. Aattona tarjolla on erilaisia kilpailuja, musiikkia, ruokaa ja hyvää seuraa. Wappupäivänä kaikki Wappuun osallistujat kokoontuvat viettämään yhteistä vappupiknikkiä Kaivopuistoon.

Kierrä läpi ainakin kuusi kymmenestä Wapputapahtumasta ja palauta wappupassisi METKAn teltalle joko wappuaattona tai wappupäivänä, niin saat omaksesi kunnioitetun WappuGuru-haalarimerkin. Wappupassilla pääset myös osallistumaan vapun kaikkiin tapahtumiin jäsenhintaan, osaan jopa ilmaiseksi! Wappupassin hinta on METKAn ja O’Diakon jäsenille 7 € ja muille 10 €. Passit saapuvat myyntiin pian bailataan.fi -sivustolle.

#wiikonwappu

Wapun tapahtumat

This post is also available in English.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
20.4.
Loppuu:
1.5.
Hinta:
7€ - 10€

Järjestäjä

Opiskelijakunta METKA
Puhelin:
044 745 4662
Sähköposti:
metka@metkaweb.fi

This post is also available in English.