Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Edustajiston ylimääräinen kokous

23.10.2018 klo 17:00 - 19:00

Tervetuloa tutustumaan METKAn edustajiston toimintaan, ja kertomaan omia mielipiteitäsi! Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki METKAn jäsenet, eli voimassa olevan opiskelijakortin omistavat metropolialaiset. Otathan fyysisen tai digitaalisen opiskelijakortin mukaan kokoukseen!

Edustajiston kokous pidetään klo 17:00 alkaen Metropolian Bulevardin kampuksella auditoriossa P317.

Kokouksen esityslistalla on:

-METKAn liittyminen Opiskelijoiden liikuntaliittoon
-Lisätalousarvio 3
-Opiskelijaedustajat tutkinto- ja oikeusturvalautakuntaan
-Opku6 palveluyhteistyön tulevaisuus

Lisätietoa kokouksesta ja käsiteltävistä asioista voi tiedustella edustajiston puheenjohtajalta (nea-maria.tormanen@metkaweb.fi)

Metropolian opiskelijoista koostuva edustajisto on olemassa opiskelijoita varten. Edustajistolla on päätäntävalta merkittävistä opiskelijaa koskettavista asioista, kuten METKAn järjestämistä tapahtumista ja palveluista sekä opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Siksi on tärkeää, että juuri sinä olet paikalla kertomassa mielipiteesi! Äänioikeutettuja kokouksessa ovat syksyisin vaaleissa valitut edaattorit, mutta kaikilla jäsenillä on kokouksissa oikeus kertoa mielipiteensä.

Edarin meininkiä voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #metkaedari. Linkki kokouksen livestreamiin julkaistaan kokouksen alkaessa kokouksen facebook-tapahtumassa.

Kokouskieli on suomi.

Tiedot

Päivämäärä:
23.10.2018
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Metropolian Bulevardin kampus
Bulevardi 31
Helsinki, 00180 Suomi

Järjestäjä

Opiskelijakunta METKA
Sähköposti:
metka@metkaweb.fi