Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

syyskuu 2019

MetroSport 2019

19.9.
Liikuntamylly, Jauhokuja 3
Helsinki, 00920 Suomi
+ Google Map
Ilmainen

Uusi vuosi, uudet kujeet, mutta lukuvuoden alussa sama rakastettu MetroSport. Tänä vuonna MetroSport järjestetään 19.9. Liikuntamyllyssä, aivan uuden ja hienon kampuksemme vieressä! Tänä vuonna perinteisten liikuntalajien ja hyvinvointitoimijoiden lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua elektronisen urheilun maailmaan. Tapahtuma on ilmainen ja paikalle saapuu monia näytteilleasettajia esittelemaan erilaisia lajeja ja palveluita. Lisätietoa yhteistyökumppaneista ja maistiaisia tulevasta julkaistaan Facebookin tapahtumasivulla, joten ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää »

Fuksiaiset 2019

26.9.
Kaivopuisto, Iso Puistotie 1
Helsinki,
10€ - 20€

Fuksiaiset ovat uusien opiskelijoiden puistojuhla, joissa kierretään ympäri Kaivopuistoa ja sen ympäristöä suorittaen ryhmän kanssa leikkimielisiä rasteja. Puisto on täynnä opiskelijoita eri aloilta, joten fuksiaiset ovat loistava tilaisuus myös tutustua muihin Metropolian fukseihin! Tänä vuonna METKAn fuksiaisten teemana on mytologiat! Hinta: 10 € / METKAn jäsen, 20 € / ei-jäsen Hinta sisältää rastikierroksen, jatkot ja haalarimerkin. Ilmoittautuminen: Lipunmyynti aukeaa maanantaina 9.9. klo 12:00. osoitteessa metkaweb.fi/fuksiaiset. Fuksiaisjoukkueiden ilmottautuminen päättyy sunnuntaina 22.9. klo 23:55. Samaan aikaan aukeaa pelkkien jatkolippujen myynti siinä määrin,…

Lue lisää »

marraskuu 2019

Kaljaasi-risteily

3.11. - 5.11.

Kaljaasi on opiskelijoiden ja opiskelijamielisten oma bileristeily, joka järjestetään vain kerran vuodessa! Risteily vie Helsingistä Tukholmaan, jossa aikaa maissa on seitsemän tuntia. Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

Light Up The Dark

6.11.

Tule hakemaan iloa ja valojen välkettä iltaasi tajunnanräjäyttävissä ja hohtavan upeissa opiskelijabileissä Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

KontulaAppro

27.11.

Kontula Appro kerää opiskelijat aurinkoiseen Itä-Helsinkiin! Kerää kaverisi kasaan ja lähde Kontulan ostarille vuoden viimeiseen approon! Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

PoroParty

27.11.

Loppurutistus ennen jokaisen ansaitsemaa joululomaa. Tule nauttimaan kanssamme pikkujoulukauden kovimmista bileistä! Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

joulukuu 2019

Itsenäisyyspäivän juhlakulkue

6.12.

Pääkaupunkiseudun opiskelijat juhlivat Suomen itsenäisyyttä opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkueessa 6.12. Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

Verinen Taisto 2019

10.12. - 11.12.
Sanomatalon veripalvelutoimisto, Töölönlahdenkatu 2
Helsinki,
Ilmainen

Opyjen välinen verenluovutuskilpailu yhteistyössä SPR Veripalvelun kanssa starttaa 11.2. ja jatkuu aina 11.12.2019 asti!

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat