Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

elokuu 2019

METKA on Tour

10.8. - 18.8.

METKA on Tour saapuu taas kampuksille! Kiertueella voit päivittää METKAn jäsenyyden, rekisteröidä itsellesi liikuntapassin ja kuulla lisää tutoroinnista! Tourin tiedot tarkentuvat syyslukukauden alussa.

Lue lisää »

syyskuu 2019

MetroSport 2019

19.9.
Ilmainen

Suomen suurin korkeakoulujen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma MetroSport tulee taas! Tule kokeilemaan lukuisia lajeja ilmaiseksi, osallistu turnauksiin tai tule vain nauttimaan tunnelmasta. Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukauden alussa.

Lue lisää »

Fuksiaiset 2019

26.9.

Fuksiaiset ovat uusien opiskelijoiden puistojuhla, joissa kierretään ympäri Kaivopuistoa ja sen ympäristöä suorittaen ryhmän kanssa leikkimielisiä rasteja. Puisto on täynnä opiskelijoita eri aloilta, joten fuksiaiset ovat loistava tilaisuus myös tutustua muihin Metropolian fukseihin! Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukauden alussa.

Lue lisää »

marraskuu 2019

Kaljaasi-risteily

3.11. - 5.11.

Kaljaasi on opiskelijoiden ja opiskelijamielisten oma bileristeily, joka järjestetään vain kerran vuodessa! Risteily vie Helsingistä Tukholmaan, jossa aikaa maissa on seitsemän tuntia. Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

Light Up The Dark

6.11.

Tule hakemaan iloa ja valojen välkettä iltaasi tajunnanräjäyttävissä ja hohtavan upeissa opiskelijabileissä Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

KontulaAppro

27.11.

Kontula Appro kerää opiskelijat aurinkoiseen Itä-Helsinkiin! Kerää kaverisi kasaan ja lähde Kontulan ostarille vuoden viimeiseen approon! Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

PoroParty

27.11.

Loppurutistus ennen jokaisen ansaitsemaa joululomaa. Tule nauttimaan kanssamme pikkujoulukauden kovimmista bileistä! Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

joulukuu 2019

Itsenäisyyspäivän juhlakulkue

6.12.

Pääkaupunkiseudun opiskelijat juhlivat Suomen itsenäisyyttä opiskelijoiden itsenäisyyspäivän juhlakulkueessa 6.12. Tapahtuman tiedot täydentyvät syyslukukaudella.

Lue lisää »

Verinen Taisto 2019

10.12. - 11.12.
Sanomatalon veripalvelutoimisto, Töölönlahdenkatu 2
Helsinki,
Ilmainen

Opyjen välinen verenluovutuskilpailu yhteistyössä SPR Veripalvelun kanssa starttaa 11.2. ja jatkuu aina 11.12.2019 asti!

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat