Edunvalvonta

Opiskelijakunta METKA valvoo kaikkien Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden etuja. Edunvalvonta on opiskelijan hyvinvointiin ja opintoihin liittyvien asioiden valvontaa, hoitamista ja turvaamista.

Opiskelijan hyvinvointi käsittää terveyteen, jaksamiseen, taloudelliseen turvaan, asumiseen ja ruokailuun liittyviä asioita. Opintoasioissa erityisesti koulutuksen ja opetuksen laatu ovat tärkeä vaikuttamisen aihe opiskelijakunnan edunvalvonnassa.

Edunvalvontaa tehdään Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnon toimielimissä ja työryhmissä opiskelijaedustajien avulla. Lisäksi edunvalvontaa voidaan toteuttaa esimerkiksi kannanotoin, opiskelijan oikeuksista ja velvollisuuksista tiedottamalla ja yhteistyössä muiden opiskelija- ja ylioppilaskuntien kanssa.

Opiskelijakunta METKA auttaa kiperissä tilanteissa ja puolustaa opiskelijan oikeuksia, sekä toimii neuvotteluapuna, jos tilanne vaatii keskustelua korkeakoulun henkilökunnan kanssa. Ota yhteyttä kaikissa tilanteissa, kun kaipaat tietoa tai apua!

Lisätietoja:

Voit ottaa suoraan yhteyttä METKAn edunvalvontatiimin jäseniin tai tavoittaa koko tiimin sähköpostilla: edunvalvonta[ät]metkaweb.fi

Hallituksen puheenjohtaja Maria Jokinen
etunimi.sukunimi[ät]metkaweb.fi
050 355 5045

Otto Rosenlund, hallituksen jäsen
Edunvalvonta, koulutuspolitiikka, kaupunkipolitiikka,
etunimi.sukunimi[ät]metkaweb.fi

Matti Tujula
Edunvalvonta-asiantuntija
Opiskelija-asiahenkilö
etunimi.sukunimi[ät]metkaweb.fi
045 267 0828

Sivua viimeksi muokattu: 3.8.2017