Globaalit markkinat opiskelijan arjessa -METKAn kehityskasvatuskampanja 2015

METKA toteuttaa tänä vuonna ”Globaalit markkinat opiskelijan arjessa” -kampanjan osana kehitysyhteistyötoimintaansa. Kampanja tarjoaa opiskelijoille näkökulmia kehitysmaiden todellisuuteen, ja pureutuu globaalin kehityksen kysymyksiin erityisesti globaalien markkinoiden näkökulmasta. Projekti käynnistyi huhtikuussa, ja huipentuu tänä syksynä järjestettäviin osallistaviin työpajoihin, jotka ovat avoimia kaikille Metropolian opiskelijoille yli oppiainerajojen.

Opiskelijat ovat keskeisessä roolissa projektin toteutuksessa, onhan koko kampanja-ajatus lähtöisin opiskelijoilta, jotka ovat toimineet METKAn DeCo-kehitysyhteistyöryhmässä. Työpajasarja ja siihen liittyvät oheistoiminnot suunnitellaan ja toteutetaan opiskelijoiden DeCo-ryhmän voimin ja projektityöskentelystä on mahdollista ansaita myös opintopisteitä.

Jos globaalit kysymykset kiinnostavat sinua, ja haluat tavata ihmisiä yli opinto-ohjelmarajojen, tule mukaan DeCo-ryhmän toimintaan! Lisätietoja METKAn DeCo-ryhmästä Facebookissa

Lisätietoja ”Globaalit markkinat opiskelijan arjessa -kampanjasta saa METKAn kehitysyhteistyökoordinaattori Heidiltä (kehy[ät]metkaweb.fi). Kampanjan toteuttamiseen on saatu ulkoasianministeriön viestintä- ja kehityskasvatustukea.

Ota yhteyttä!

heidi-tuhkanen_2015_100x133Heidi Tuhkanen
Kehityskasvatushankkeen koordinaattori
050 355 5301
kehy[ät]metkaweb.fi
adi_croppedSMALLAditya Kelekar
Hallituksen jäsen
050 355 5108
Vaihto-opiskelijoiden tutorointi, kansainvälisyys, kehitysyhteistyö
aditya.kelekar[ät]metkaweb.fi