Kurssit ja kerhot

METKAn kulttuuriklubi

Puuduttaako koulu, tylsistyttääkö baarissa istuminen? Tule kokemaan kulttuuriklubin ihanuus! Kulttuuriklubi on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat avoimia uusille kokemuksille musiikin, teatterin, taidenäyttelyiden tai vaikkapa baletin suhteen, hyvää seuraa unohtamatta. Jos sinulla on hyviä ideoita Kulttuuriklubin seuraavaksi kohteeksi, ole yhteydessä METKAan!

Opiskelijoiden kerhot

Eikö METKA järjestä mitään kivaa? Eikö liikunta innosta, vaan sinua kiinnostaisi enemmän robottien rakentelu tai haluaisit keskustella uusimmasta Aku Ankasta joka perjantai? Tiesitkö, että voit itse perustaa kerhon?

Näin perustat kerhon:

1. Kokoa vähintään viiden hengen joukko kerhon perustamisesta kiinnostuneita Metropolian opiskelijoita.

2. Ota yhteyttä METKAn kerhoista vastaavaan hallituksen jäseneen Josse Puolokaiseen (josse.puolokainen[ät]metkaweb.fi) ja sovi perustamiskokouksen ajankohta.

3. Pitäkää perustamiskokous, ja tuottakaa siellä perustamiskirja, säännöt, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Toimittakaa dokumentit METKAn hallitukselle hyväksyttäviksi.

Myös opiskelijayhdistykset voivat perustaa esimerkiksi liikuntakerhoja omille jäsenilleen. Kun kerhon perustamisesta on sovittu METKAn kanssa, liikuntavuorojen varaaminen liikuntakerholle onnistuu ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä METKAn liikuntasuunnittelijaan.

Lisätietoja kerhon perustamisesta sekä kerhotoiminnan ohjesäännön löydät dokumentista Kerhotoiminnan ohjesääntö (PDF).

Sarjakuvakerho MESA

Metropolian sarjakuvakerho MESA kokoaa yhteen sarjakuvien tekemisestä kiinnostuneet opiskelijat!

Kerhomme on tarkoitus keskittyä enemmän sarjakuvien tekemiseen kuin niiden lukemiseen tai fanittamiseen. Piirtäjät ja käsikirjoittajat, olkaa tervetulleita! Niin lahjattomat kuin lahjomattomatkin. Yritetään auttaa itse kunkin projekteja eteenpäin.

Kokoonnumme joka toinen torstai Lummetie 2:ssa (Tikkurilassa), Kaltala-salissa (parittomilla viikoilla) klo 15-18 (kevään aikana päätetään tarkemmin, onko kolme tuntia sopiva kesto vai liian vähän vai paljon).

Metropolia Logistics Club

Myyrmäessä on perustettu uusi kerho, Metropolia Logistics Club. Lisätietoja kerhon toiminnasta on luvassa pian.