Liikunta

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat Diakin, Haaga-Helian, Humakin, Laurean, Arcadan ja Metropolian yhteiset liikuntapalvelut.

Edistääksemme opiskelijoiden hyvinvointia, olemme uudistaneet opiskelijajäsenyyden siten että Zonen monipuoliset ja laadukkaat liikuntapalvelut kuuluvat opiskelijakortin hintaan! Tarjolla on mm.

  • Ohjattua ryhmäliikuntaa
  • Liikuntakursseja
  • Palloiluvuoroja
  • Hyvinvointipalveluita
  • Yogoben joogapalvelun käyttöoikeus

 

Liikuntapassi

Löydä itsellesi sopivin laji laajan valikoiman joukosta, kokeile jotain uutta monipuolisesta tarjonnasta ja saat kenties uuden harrastuksen! Zone tarjoaa liikunnan iloa kaikille kunnosta tai harrastustaustasta riippumatta.

Tutustu Zonen tarjontaan ja lähde mukaan!

Zone Facebookissa

 

HINNAT LUKUVUOSI 2018-2019

Lukuvuoden jäsenyys, sis liikuntapassin: 52€

Lukukauden jäsenyys, sis liikuntapassin: 30€

Opiskeleva ei opiskelijakunnan -jäsen:

Lukuvuoden liikuntapassi 69€, lukukauden liikuntapassi 59€


Kuntosalipassi
 (kaikille käyttäjäryhmille):

Lukuvuosi 20€, yksi lukukausi 15€

Henkilökunta:

Lukuvuoden liikuntapassi 69€, lukukauden liikuntapassi 59e

MISTÄ SAAN PASSIN?

Liikunta- tai kuntosalipassin voit käydä hakemassa alla mainituilta opiskelijakuntien palvelupisteiltä.  Käy kuitenkin ensin luomassa itsellesi oma tili täällä. HUOM! jos sinulla on aiemmin ollut liikuntapassi, älä luo itsellesi uutta tiliä, uusi passi voidaan liittää vanhaan tiliin.

Zone Point:  Leppävaara (Vanha maantie 6, Espoo) perjantaisin klo 9-11 ja 12-15 sekä lauantaisin klo 10-16 (tällöin kulku liikuntatiloihin Portinvartijantie puoleiselta sivulta)

Metka: M-piste  Bulevardi (Bulevardi 31 B, Helsinki), Arabia (Hämeentie 135, Helsinki) ja Myyrmäki (Leiritie 1, Vantaa) tai  METKAn kiertueilta.

This post is also available in English.