Tapahtumat

vappu

METKA ja muut Metropoliassa ja muualla pääkaupunkiseudulla toimivat opiskelijayhdistykset järjestävät lähes viikoittain erilaisia tapahtumia opiskelijoiden iloksi ja opiskelun vastapainoksi.

Tässä on METKAn listaus siitä, mitä lähiaikoina on tulossa. Lista ei välttämättä sisällä kaikkia tapahtumia, mutta ainakin suurin osa Metropolian tapahtumista listalta löytyy.

Kevään 2017 tapahtumia

Maaliskuu

11.3. METKAn vuosijuhlat

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA täyttää yhdeksän vuotta ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan kanssamme!

Järjestäjä: METKA
Lisätiedot: Facebookista

23.3. Idän munajahti & Munannostajaiset

UIO järjestää jälleen metron varrelle pääsiäisappronsa. Liput ovat loppuunmyytyjä, mutta jatkoille olisi tulossa vielä lippuja myyntiin!

Järjestäjä: UIO ry
Lisätiedot: Facebookista

29.3. A.B.C Party

HTO ja Atkins järkkäävät bileet vähän tavallisesta poikkeavalla teemalla. Anything But Clothes voi kuulostaa ensi alkuun aika hurjalta, mutta pienen mietinnän jälkeen kenelle tahansa tulee varmasti hyviä ideoita pukeutumiseen

Järjestäjä: HTO ry
Lisätiedot: Facebookista

Huhtikuu

22.4. METKAn Wiikon Wappu 2017

METKAn Wiikon Wappu saapuu parempana ja pidempänä kuin koskaan! Wappuwiikon aikana löytyy jokaiselle jotakin: ohjelmassa on kaikenlaista aina risteilystä suosittuun UIO:n mölkkyturnaukseen ja Voice of Metropolia -karaokekilpailusta erilaisiin kierroksiin niin Suomenlinnassa, Helsingin keskustassa kuin Vantaan Tikkurilassakin!

Järjestäjä: METKA
Lisätiedot: Facebookista

22.4. YsäRisteily 2017

Vappuviikon perinteiset Back to the 90’s -bileet siirretään Itämerelle. Seilaa siis miniristeilyllä ja seikkaile vyölaukku heiluen ysäriteemainen rastikierros läpi m/s Finlandialla!

Järjestäjä: Trombi ry
Lisätiedot: Facebookista

23.4. StadiRace

MeMO ja Lepo kasaavat jälleen Helsingin keskustassa tapahtuvan suunnistuskilpailun. Vappupassilla osallistuminen on ilmaista, joten saavu paikalle osallistumaan!

Järjestäjä: MeMO ry ja Lepo ry
Lisätiedot: Tulossa

24.4. HTOn Wappuperiodi

Nimen perusteella kukaan ei varmaan ylläty, että järjestäjänä toimii HTO ry. Ideana on ryhmän kanssa seikkailla läpi eri aloihin liittyviä ”kursseja” ja katsoa paljonko opintopisteitä itse saa kasaan.

Järjestäjä: HTO ry
Lisätiedot: Tulossa

25.4. Poikkitieteellinen Mölkky

Poikkitieteellinen Mölkky on kaikkien koulutusalojen, koulujen ja jokaisen sekalaisen opiskelijatyypin ja -jengin häppeninki. Vastaavat tapahtumat ovat harvassa. Kaikki ovat tervetulleita!

Järjestäjä: Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry
Lisätiedot: Facebookista

26.4. KalliOlympics

Miltä kuulostaisi olympialaiset osana wappua? No ensimmäisenä ehkä vähän omituiselta. KalliOlympics ei kuitenkaan sisällä ihan perinteisiä lajeja, joten kisailusta selviää myös vaikkei ihan olympiatasoinen kisaaja olekkaan.

Järjestäjä: AGU ry ja RAK ry
Lisätiedot: Tulossa

27.4. Soffa ry presents: Voice of Metropolia

Rakastatko laulamista, mutta jostain syystä luokkakaverit sen aina kieltävät? Tällä kertaa ei. Soffalaiset järjestävät vapun perinteisen karaokeskaban jonne kaikki ovat tervetulleita kisailemaan voitosta!

Järjestäjä: Soffa ry
Lisätiedot: Tulossa

28.4. TiksiAppro

Approilua Tikkurilassa! Mikä voisi mennä vikaan? Vaikka Metropolia lopettaakin pian toimintansa Tiksissä, niin aina on aikaa kiertää läpi kulttuurin opiskelijoille tutuiksi tulleet mestat! Lähde mukaan katsomaan, millaista menoa tänä vuonna on tarjolla!

Järjestäjä: Demoni ry
Lisätiedot: Facebookista

29.4. Peikkosodat & Chill

Suokki. Peikkoja. Chillailua. Tarvitseeko tästä kertoa enempää? Rentoa meininkiä ja hyvää seuraa Suomenlinnassa!

Järjestäjä: TXOry ja HIV ry
Lisätiedot: Tulossa

30.4. Wappuaaton päätapahtuma

Metkan Wiikon Wapun päätapahtuma. Kaisaniemessä kilpailuita, hyvää seuraa, ruokaa ja muuta kivaa. Kerää kaverisi mukaan ja tule viettämään Vappua muiden opiskelijoiden seurassa!

Järjestäjä: METKA
Lisätiedot: Tulossa

Toukokuu

1.5. Kaivarin vappu

Pääkaupunkiseudun kolme suurinta opiskelijakuntaa järjestävät vappupäivän piknikin Kaivopuistossa. Luvassa jälleen kerran aivan huikeaa menoa ja meininkiä!

Järjestäjä: METKA, Helga, Laureamko, bailataan.fi
Lisätiedot: Tulossa

18.5. Kesäheila kaivolta

Lukukauden päättävät opiskelijabileet. Luvassa hyvien bileiden lisäksi myös paljon muuta meininkiä, joten kannattaa ehdottomasti lähteä vielä yksiin bileisiin ennen kesätöiden alkua!

Järjestäjä: METKA, Helga, Laureamko
Lisätiedot: Tulossa