Tutorhaku + koulutukset

Hae tutoriksi

”Päätin ryhtyä tutoriksi, sillä omat tutorini olivat niin mahtavia! Kun aloitin opiskelut, en tuntenut ketään koulutusohjelmastani, enkä osannut kulkea pääkaupunkiseudulla. Tutoreiden avulla kaikki sujui kuitenkin hyvin ja tuntui helpolta! Siksi halusin tehdä oman osani ja auttaa uusia opiskelijoita seuraavana vuonna.”

Tutorhaut ovat ohi ja koulutuksiin päässeille on ilmoitettu asiasta. Koulutusten aikataulut löydät alempaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tutorhauista tai -koulutuksista tai muuten vain haluat antaa palautetta, ota yhteyttä oman toimipisteesi tutorvastaavaan ta suoraan METKAn tutor tiimiin, tutor@metkaweb.fi.

Syksyn 2019 tutorkoulutukset

Tutorhakujen aikataulut

Haut tutorkoulutuksiin ovat päättyneet.Vertaistutoreiden koulutukset

Vertaistutoreiden koulutukset

Tutorkoulutus on kaikille tutoreille pakollinen ja se koostuu iltapäiväluennoista, työpajoista, toimipistekohtaisesta päivästä sekä ryhmä- ja esiintymisharjoitteista. Koulutus koostuu neljästä koulutuskerrasta joita järjestetään loka-marraskuussa. Tutorvastaavat järjestävät METKAn koulutusten lisäksi ylimääräisen koulutuspäivän ja ilmoittavat tämän tarkemman ajankohdan koulutusten alettua. Koulutukset pidetään Myllypuron kampuksella, oikeat tilat löydät paikalla olevien tutorvastaavien sekä opasteiden avulla.

  • Ke 30.10. klo 17 – 20 vertaistutorkoulutus
  • To 7.11. klo 17 – 20 vertaistutorkoulutus
  • La 9.11. klo 9 – 17 vertaistutorkoulutus

Vaihtaritutoreiden koulutukset

Myös vaihtaritutoreiden koulutus   on kaikille tutoreille pakollinen ja se koostuu iltapäiväluennoista, työpajoista, toimipistekohtaisesta päivästä sekä ryhmä- ja esiintymisharjoitteista. Koulutus koostuu neljästä koulutuskerrasta joita järjestetään loka-marraskuussa. Tutorvastaavat järjestävät yhden koulutuksista ja ilmoittavat tämän tarkemman ajankohdan koulutusten alettua. Koulutukset pidetään Myllypuron kampuksella, oikeat tilat löydät paikalla olevien tutorvastaavien sekä opasteiden avulla.

Huom. Vaihtaritutoreiden koulutuksista opku+ yhteiskoulutus pidetään Laurea AMK tiloissa Tikkurilassa. Kaikille valituille lähetetään tästä erikseen lisätietoa.

  • Ke 13.11. 17 – 20 vaihtaritutorkoulutus
  • Ti 19.11. klo 16 – 19.30 opku+ yhteinen kv-tutorkoulutus
  • To 21.11. klo 17 – 20 vaihtaritutorkoulutus
  • La 23.11. klo 9 – 17 vaihtaritutorkoulutus

This post is also available in English.