Tutorhaku + koulutukset

Hae tutoriksi

”Päätin ryhtyä tutoriksi, sillä omat tutorini olivat niin mahtavia! Kun aloitin opiskelut, en tuntenut ketään koulutusohjelmastani, enkä osannut kulkea pääkaupunkiseudulla. Tutoreiden avulla kaikki sujui kuitenkin hyvin ja tuntui helpolta! Siksi halusin tehdä oman osani ja auttaa uusia opiskelijoita seuraavana vuonna.”

Haku kevään 2020 tutorkoulutuksiin alkaa jo pian! Vaihtaritutorkoulutusten haku alkaa jo 27.1.2020 ja vertaistutorkoulutusten haku alkaa viikkoa myöhemmin 3.2. 2020. Molemmat haut päättyvät sunnuntaina 16.2.2020. Tänä keväänä vertaistutoreita koulutetaan sekä suomen- että englanninkielisten koulutusohjelmien tutoreiksi. Vaihtaritutoreita puolestaan tarvitaan aina. Lisää tietoa koulutuksista löydät alempaa tältä sivulta.

Kiinnostuitko?
Helpoin tapa saada tietoa on tietysti kysyä tutoreilta, mutta myös me METKAlla vastaamme mieluusti. Parhaiten saat METKAan yhteyden sähköpostitse osoitteesta
tutor@metkaweb.fi.

Kevään 2020 tutorkoulutukset

Tutorhakujen aikataulut

  • Vaihtaritutorointi – 27.1. – 16.2.2020
  • Vertais- ja degreetutorointi – 3.2. – 16.2.2020

Vertaistutoreiden koulutukset

Tutorkoulutus on kaikille tutoreille pakollinen ja se koostuu iltapäiväluennoista, työpajoista, toimipistekohtaisesta päivästä sekä ryhmä- ja esiintymisharjoitteista. Koulutus koostuu yhteensä neljästä koulutuskerrasta jotka järjestetään maalis-huhtikuussa. Tutorvastaavat järjestävät yhden koulutuskerroista ja ilmoittavat tämän tarkemman ajankohdan koulutusten alettua.  Koulutukset ovat tutoroitavista riippuen suomeksi tai englanniksi. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista heti kun valinnat on tehty. Koulutusten tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan kaikille koulutuksiin valituille.

Vaihtaritutoreiden koulutukset

Myös vaihtaritutoreiden koulutus   on kaikille tutoreille pakollinen ja se koostuu iltapäiväluennoista, työpajoista, toimipistekohtaisesta päivästä sekä ryhmä- ja esiintymisharjoitteista. Koulutus koostuu neljästä koulutuskerrasta joita järjestetään maalis-huhtikuussa. Tutorvastaavat järjestävät yhden koulutuksista ja ilmoittavat tämän tarkemman ajankohdan koulutusten alettua. Kaikki koulutukset ovat englanniksi. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista heti kun valinnat on tehty. Koulutusten tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan kaikille koulutuksiin valituille.

 

This post is also available in English.