Tutorointi

Tutorointi lisää opiskelijahyvinvointia ja on tärkeä osa METKAn toimintaa. Opiskelijatutorit toimivat kanssaopiskelijoiden vertaisohjaajina ja auttavat selviytymään ammattikorkeakoulun viidakossa. Kokeneempina opiskelijoina tutoreilla on etuoikeus jakaa tietotaitoaan ja mikä parasta; olla tutustumassa ja tutustuttamassa uusia opiskelijoita toisiinsa, uuteen opiskelijaelämään ja opiskeluympäristöön Metropoliassa. Tutortoiminta painottuu uusien opiskelijoiden saapumiseen eli sekä syksyn että kevään alkuun.

Kaikki tutorit ovat METKAn rekrytoimia ja kouluttamia. METKA rekrytoi kaksi kertaa vuodessa uusia ja innokkaita opiskelijoita mukaan tutor-toimintaan, jolloin tutorit valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. METKA kouluttaa vuosittain vertais-, opinto-, ja vaihtaritutoreita. Voit valita itseäsi eniten kiinnostavat tutoroinnin muodot tai kerätä koko sarjan.Tutorointi on myös opintojakso, joten siitä voi saada opintopisteitä!

Seuraile tiedotusta koulutuksista ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja tutor-toiminnasta

METKAn Tutortiimi

Tavoitat METKAn koko tutortiimin parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tutor[at]metkaweb.fi. Muuten sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi[at]metkaweb.fi

Hallitus
Hallituksen jäsen Nea-Maria Törmänen
p. 050 355 5516
Hallituksen jäsen Veli-Matti Wirta
p. 050 355 5441

Asiantuntijat
Ohjauksen ja tapahtumatuotannon asiantuntija Aura Päiväläinen
p. 050 3555 752
Jäsenpalveluasiantuntija Jaana Paju (vaihtaritutorointi)
p. 050 350 1603