Opiskelijakunta METKA on päättänyt siirtyä käyttämään opiskelijakunnan jäsentunnisteena Tuudo-mobiiliapplikaatiota tammikuusta 2019 alkaen. METKA on irtisanonut sopimuksensa Oy Frank Students AB:n kanssa siten, että yhteistyö Frankin kanssa päättyy toukokuussa 2019. Opiskelijakunnan edustajisto päätti asiasta kokouksessaan 24.9.2018. Irtisanomiseen vaikuttaneita ja päätöksiä tukeneita syitä on käsitelty useissa edustajiston kokouksissa vuoden mittaan, ja jäsentunnisteen vaihtoon päädyttiin, jotta voimme palvella jäsenistöämme mahdollisimman kattavasti ja muokata jäsentunnistetta jäsenten toiveiden mukaisesti.

METKA on kehittänyt syksyllä 2018 uuden jäsentunnisteen yhdessä Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Tuudon kanssa. Tunniste otetaan käyttöön tammikuussa 2019, ja Tuudoon kirjaudutaan OMA-tunnuksilla. Tuudosta löytyvällä valtakunnallisella opiskelijatunnisteella saat jatkossa sekä valtakunnalliset opiskelijaedut että opiskelijahintaiset liput Matkahuollolta, VR:ltä ja muilta toimijoilta.

Frank Appin digitaalinen opiskelijakortti toimii voimassa olevalla METKAn jäsenyydellä toukokuun 2019 loppuun saakka. Kevään 2019 aikana opiskelijakunnan jäsenet voivat siis edelleen käyttää Frank Appin digitaalista opiskelijakorttia niin halutessaan. Fyysisten opiskelijakorttien tilaaminen tapahtuu jatkossakin Frankin kautta, ja jo tilattuihin fyysisiin kortteihin myönnetään tarroja kuten tähänkin asti.

METKA päätyi Tuudon valintaan uudeksi jäsentunnisteen palveluntarjoajaksi kovan kilpailuttamisen ja harkinnan jälkeen. Yksi tärkeimmistä syistä Tuudon valintaan oli mahdollisuus keskittää opiskelijaelämälle keskeiset palvelut ja monipuoliset opiskelijaedut yhteen sovellukseen. Uusi palvelumuoto on osa laajempaa opiskelijakunnan digitaalisen palveluväylän kehitystyötä, jonka tavoittena on vastata jäsentemme tarpeisiin entistäkin paremmin.

Lisätiedot:

METKAn viestintätiimi
viestinta@metkaweb.fi

[MUOKATTU: Tunnisteen julkaisupäivämäärää korjattu.]

 

This post is also available in English.