Tervetuloa METKAan uusi opiskelija! Voidaksesi  tilata opiskelijakortin tai käyttää digitaalista opiskelijakorttia, Frank Appia, tulee sinun ensin liittyä opiskelijakuntasi eli METKAn jäseneksi. Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu, joka koostuu itse opiskelijakunnan jäsenmaksusta ja kerran maksettavasta liittymismaksusta. Uudet opiskelijat tarvitsevat korttitilausta varten myös opiskelijanumeronsa, joka ilmoitetaan viimeistään orientaatiopäivien alussa.

Liittyminen on helppoa ja nopeaa, voit tehdä sen ennakkoon maksamalla jäsenmaksun suoraan METKAn tilille. Seuraa näitä ohjeita:

1. Valitse itsellesi sopiva jäsenyys

  • Kevätlukukausi 2018 – 20 € + liittymismaksu 6,90 € = 26,90

2. Kirjaudu verkkopankkiisi

3. Maksa seuraavan ohjeen mukaisesti:

  • Tilinumero: Nordea FI10 1555 3000 1099 68
  • Saaja: metropolia/opiskelijakunta
  • Viitenumero: Lisää viitenumerolaskurista saatu henkilökohtainen viitenumerosi
  • Ota maksusta tosite talteen

4. Tilaa opiskelijakortti täältä. Huomioithan kuitenkin, että jäsenyystietojen siirtymisessä METKAlta korttitoimittajalle kestää muutama arkipäivä.

5. Muista hakea opiskelijakortin saapumisen jälkeen siihen lukuvuositarra M-pisteeltä tai METKAn pöydältä kampuskierrosten yhteydessä. Hakiessasi tarraa esitä joko tulostettu kuitti tai verkkopankin maksutapahtuma puhelimen näytöltä.

Opiskelijakortin teettäminen maksaa 15,10 € ja se maksetaan kortin tilaamisen yhteydessä. Täältä löydät lisätietoa METKAn jäsenyydestä ja tarkempaa tietoa opiskelijakortista.

Jos sinulla on jo opiskelijanumero, voit maksaa jäsenmaksun myös M-pistellä tai METKAn kampuskierrosten yhteydessä. Jos olet vanha opiskelija ja haluat uusia jäsenyytesi, lue lisätietoja jäsenyyden uusimisesta ja lukuvuositarrasta.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyyteen tai opiskelijakorttiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä palaute@metkaweb.fi.

This post is also available in English.