Hei opiskelija! Nyt se tapahtuu, HSL-vyöhykkeet muuttuvat vihdoin. 27.4 astuu voimaan muutos, jossa muun muassa Myyrmäki kuuluu ”Helsingin sisäiseen” alueeseen, eli tästä lähtien AB-vyöhykkeeseen. Katso lisätietoja vyöhykemuutoksesta linkistä. https://www.hsl.fi/uudetvyöhykkeet

Suuri uutinen opiskelijaedunvalvonnan osalta on se, että opiskelija-alennus matkalippuihin palautuu yli 30-vuotiaille! Tämä oli erityisesti METKAn lobbaama muutos, johon ammattitaitoisella, määrätietoisella ja osaavalla edunvalvonnalla saimme lopulta näkyvän muutoksen aikaan! Voitto meille!

Emme olleet yksin tässä työssä, sillä teemme yhteistyötä kaupunkipoliittisessa vaikuttamisessa muiden pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien sekä muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kanssa. Foorumi tälle yhteiselle vaikuttamiselle on nimeltään World Student Capital – pääkaupunkiseudun opiskelijat ry. Linkkaa itsesi sivulle ja laita seurantaan, niin saat tärkeää tietoa opiskelijoiden aktiivisesta vaikuttamisesta kaupunkien poliittiseen päätöksentekoon! Ja pysyt kartalla!

Viikon Vinkki on viikoittain toistuva, edunvalvontaan liittyvä vinkki.

Onko mielessäsi jokin asia tai teema, johon METKAn pitäisi tarttua? METKAssa edunvalvontaa tekee palkattu edunvalvonta-asiantuntija sekä edunvalvonnasta vastaavat hallituksen jäsenet. Heidät tavoittaa osoitteella edunvalvonta@metkaweb.fi.

This post is also available in English.