Tiesithän että METKAlla on häirintäyhdyshenkilö?

Hän auttaa jokaista opiskelijaa, joka kokee joutuneensa häirinnän kohteeksi.

Mitä on häirintä?

Häirinnäksi luokitellaan kaikki epäasiallinen kohtelu; nimittelystä ja porukasta ulos sulkemisesta, aina syrjintään ja seksuaaliseen häirintään asti.

Mikä on häirintäyhdyshenkilö?

Häirintäyhdyshenkilö on jokaista opiskelijaa varten, joka tuntee joutuneensa häirinnän kohteeksi. Hänen puoleensa voi myös kääntyä, mikäli epäilee jonkun kanssaopiskelijan kokevan häirintää. Hänen tärkein tehtävänsä on ratkaista tai viedä eteenpäin kaikki häirintätapaukset.

Kuka on häirintäyhdyshenkilö?

METKAn oma häirintäyhdyshenkilö Rami Hollmérus vaikuttaa Metropolian Ammattikorkeakoulussa aina hallinnollisella tasolla asti, mutta silti hänelle voi tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä. Hän on koulutukseltaan sosionomi ja hänellä on hyvä kokemus haastavista tilanteista jo ennen METKAan tuloa. Tämän lisäksi hänellä on hyvät yhteydet viranomaisiin, näin ollen hänellä on loistavat valmiudet auttaa jokaista häirintätilanteissa.

METKAn häirintäyhdyshenkilö Rami Hollmérus / METKA's harassment contact person Rami Hollmérus

Muista ettei kenenkään tarvitse kärsiä häirinnästä!

PS: Rami on satunnaisesti tavattavissa eri kampuksien M-pisteillä jatkossa. Näistä ilmoitetaan aina etukäteen.

Viikon Vinkki on viikoittain toistuva, edunvalvontaan liittyvä vinkki.

Onko mielessäsi jokin asia tai teema, johon METKAn pitäisi tarttua? METKAssa edunvalvontaa tekee palkattu edunvalvonta-asiantuntija sekä edunvalvonnasta vastaavat hallituksen jäsenet. Heidät tavoittaa osoitteella edunvalvonta@metkaweb.fi .

This post is also available in English.