Metku-kissa kahvikupin kanssa / Metku the cat with a cup of coffee

Eilen tulokset julkistettiin vaalivalvojaisissa muiden ammattikorkeakoulujen edustajistovaalien tulosten kanssa. Tapahtumassa oli käsinkosketeltava jännitys, kun pikku hiljaa saavuttiin METKAn edustajistoon. Suurimmat äänimäärät saivat Fanny Pohjankoski ja Essi Lumme, samalla heidät valittiin ensimmäisinä edustajistoon. Suurimmaksi ryhmäksi edustajistoon tuli SUPERSOTE.

Kohta uuden edustajiston tehtävät alkavatkin ihan toden teolla, sillä kolmen viikon päästä on uuden edustajiston järjestäytymiskokous. Siellä päätetään edustajiston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, sekä uusi METKAn hallitus. 

Kaikki edustajistovaalien tulokset ovat opiskelijakuntien sivuilla ja alla olevasta linkistä pääset tutustumaan METKAn tuloksiin. Mikäli nyt jäi harmittamaan ettet muistanut äänestään niin olehan valmiina taas ensi vuonna samoihin aikoihin. Silloin voit joko äänestää tai asettua itse jopa ehdolle.

Viikon Vinkki on viikoittain toistuva, edunvalvontaan liittyvä vinkki.

Onko mielessäsi jokin asia tai teema, johon METKAn pitäisi tarttua? METKAssa edunvalvontaa tekee palkattu edunvalvonta-asiantuntija sekä edunvalvonnasta vastaavat hallituksen jäsenet. Heidät tavoittaa osoitteella edunvalvonta@metkaweb.fi.

This post is also available in English.