Osteopaatti- ja fysioterapeuttiopiskelijat ovat aloittaneet harjoittelunsa Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksen hyvinvoinnin ja terveyden oppimisympäristössä ja ottavat vastaan opetusasiakkaita.

Opiskelijoilla on mahdollisuus päästä harjoittelevan fysioterapeutin, osteopaatin tai jalkaterapeutin käsittelyyn oman ammattikorkeakoulun kampuksella ja samalla tukea opiskelutoverinsa oppimista. Käynnin voi varata opiskelijahintaan 24 €/käynti.  

Opetusasiakaskäynti on oppimistilanne ja paikalla voi olla havainnoimassa muita opiskelijoita. Opetusasiakaskäynnin aikana opiskelija käy ohjauskeskusteluja harjoitteluohjaajan kanssa haastattelun, tutkimisen ja käsittelyn lomassa. Keskustelut ja ohjaus tukevat oppimisen lisäksi asiakkaan turvallisuutta. Suunnitelma tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä yksilölliseen tarpeeseen perustuen.  

Varaa aikasi toimiston aukioloaikoina tiistaista perjantaihin 8.30-15.30. Toimisto ja oppimisympäristö sijaitsevat B-rakennuksessa. Tervetuloa!

Viikon Vinkki on viikoittain toistuva, edunvalvontaan liittyvä vinkki.

Onko mielessäsi jokin asia tai teema, johon METKAn pitäisi tarttua? METKAssa edunvalvontaa tekee palkattu edunvalvonta-asiantuntija sekä edunvalvonnasta vastaavat hallituksen jäsenet. Heidät tavoittaa osoitteella edunvalvonta@metkaweb.fi.

This post is also available in English.