Hei opiskelija! Tiesitkö, että METKA vaikuttaa lukuisissa eri työryhmissä ja foorumeilla, joissa päätetään niin tilojen käytöstä, opetuksesta kuin muustakin toiminnasta Metropolian kampuksilla? Esimerkiksi kampustyöryhmissä, joissa käydään keskeiset tilojen käyttöön liittyvät asiat, opiskelijahyvinvointityöryhmissä, joissa käydään kuraattorien, opinto-ohjaajien tai kirjastopalveluiden saatavuusasioita läpi sekä esimerkiksi sisäilmatyöryhmissä. METKA vie näihin työryhmiin mukanaan opiskelijoiden tahtotilan ja näkemyksen, usein yhdessä paikallisen opiskelijayhdistyksen kanssa.

Jokainen opiskelija voi itse vaikuttaa ottamalla yhteyttä METKAan, mutta myös tulemalla paikalle kaikille avoimiin kampusfoorumeihin. Siellä tiedotetaan ja keskustellaan kootusti kaikista kampuksiin liittyvistä asioista. Kampusfoorumien päivämääriä:

Myyrmäki 4.3 klo 13:30-15:30, B101
Arabia 7.3 klo 9-11
Myllypuro 15.3 klo 9-11, MPA4011

Lisäksi voit osallistua kampuskupposille, joissa on henkilökuntaa paikalla vastaamassa kysymyksiin. Ne järjestetään kunkin kampuksen aulassa ja tarjolla on ilmaista kahvia. Kampuskupposten päivämääriä:

Myllypuro 22.2 klo 9-10
Arabia 1.3 klo 9:00-9:30
Myyrmäki 6.3 klo 13-13:30

Molemmissa voit tavata myös paikallisen METKAn edustajasi =D! Nähdään siis siellä!

 

Viikon Vinkki on viikoittain toistuva, edunvalvontaan liittyvä vinkki.
Onko mielessäsi jokin asia tai teema, johon METKAn pitäisi tarttua? METKAssa opiskelijoiden etua puolustavat palkattu edunvalvonta-asiantuntija sekä edunvalvonnasta vastaavat hallituksen jäsenet. Heidät tavoittaa osoitteella edunvalvonta@metkaweb.fi.

This post is also available in English.