Muistathan vielä Viestikissan? Opiskelija voi kohdata lukemattomia erilaisia opiskeluun, opiskelijaelämään ja kouluun liittyviä isoja ja pieniä ongelmia. Silloin Viestikissa on linkkisi METKAn edunvalvontatiimiin!

Viestikissa välittää kaikki asiasi viipymättä edunvalvontatiimin tietoon. METKA käy läpi jokaisen yhteydenoton ja lähtee yhdessä kanssasi selvittämään ongelmaa. Lomaketta täyttäessä kannattaa jo pyrkiä kuvailemaan mahdollisimman tarkasti ongelma ja syyt, jotka johtivat ongelman syntyyn ja nykytilanteeseen

Lomakkeen lopussa voit antaa yhteystietosi ja kertoa, haluatko METKAn olevan sinuun yhteydessä sähköpostitse vai puhelimitse. Halutessasi voit tehdä ilmoituksen myös anonyymisti tai jättää ilmoituksen ilman yhteydenottopyyntöä.

Koskipa tilanteesi sitten opetuksen laatua, kurssiarviointia, ristiriitatilanteita opettajien kanssa , työharjoitteluja, opintojen kuormittavuutta, opetusteknologiaa tai mitä tahansa muuta opiskeluun littyvää asiaa, saat sen METKAn tietoon kätevästi Viestikissan avulla. Löydät viestikissan täältä.

This post is also available in English.